ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Το δύσκολο πρόβλημα που έβαλε ο Δάσκαλος. Επικό γέλιο

Μια μέρα, ο Διευθυντής του σχολείου κάποιου χωριού παρατήρησε πως απουσίαζε ένας μαθητής του. Το απόγευμα πήρε από την μητέρα του παιδιού αυτό το γράμμα: “Κύριε, σας παρακαλώ να συγχωρήσετε τον Πέτρο που δεν ήρθε σήμερα στο σχολείο. Αναγκάστηκε να μείνει για να τελειώσει το πρόβλημα που του βάλατε χθες.

Το πρόβλημα αυτό, αλήθεια, είναι πολύ μεγάλο: “Πόσος χρόνος χρειάζεται σε έναν άνθρωπο που βαδίζει με ταχύτητα τριών χιλιομέτρων την ώρα, για να κάνει τον γύρο ενός κτήματος που έχει περίμετρο τριάντα χιλιόμετρα;”.

Ο Πέτρος είναι πολύ μικρός για να κάνει τόσο δρόμο. Η πορεία αυτή είναι μεγάλη και κουραστική. Δεν σταμάτησε να βαδίζει από το πρωί με την ταχύτητα που ορίσατε. Ελπίζω οπωσδήποτε να τελειώσει απόψε και να έρθει αύριο στο σχολείο.

Την επόμενη φορά, πολύ θα με υποχρεώσετε, το κτήμα να είναι πιο μικρό”.

Φοίβη Χρηστάρα Τάξη Δ’

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.