ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο νέος Γενικός Διευθυντής της Google και τα…καθήκοντα! Τρελό γέλιο!

Μπαίνει ο νέος Γενικός Διευθυντής της Google στο γραφείο του παλιού για να παραλάβει καθήκοντα…Ο παλιός διευθυντής αφού του εξηγεί κάποια πράγματα στο τέλος του παραδίδει 3 φακέλους και του λέει:

«Ο προκάτοχός μου έκανε αυτό για μένα και θα κάνω και εγώ το ίδιο για εσένα:
– Στην πρώτη καλή κρίση στη δουλειά και όταν όλοι θα σε κατηγορούν, άνοιξε τον 1ο φάκελο.
–  Στην δεύτερη μεγάλη κρίση στην εταιρεία, άνοιξε τον 2ο και
– αν τα προβλήματα συνεχίσουν άνοιξε και τον 3ο φάκελο».

Ο νέος διευθυντής ούτε που έδωσε σημασία, γύρισε στο γραφείο του και πέταξε τους φακέλους σε ένα συρτάρι.

Τρεις μήνες αργότερα, τα κέρδη μειώθηκαν στο 30% και όλοι τον κατηγορούσαν. Ταραγμένος, ο νέος διευθυντής άνοιξε τον πρώτο φάκελο, που έλεγε, «Ρίξε το φταίξιμο σε μένα».

Την επόμενη μέρα κάλεσε συμβούλιο και το έκανε.

Η πρώτη κρίση πέρασε αλλά έξι μήνες αργότερα, οι πωλήσεις έπεσαν απότομα και άρχισαν πάλι οι σκοτούρες. Ο διευθυντής άνοιξε τον 2ο φάκελο που έλεγε, «Αναδιοργάνωσε».

Καλεί συμβούλιο και ανακοινώνει αναδιοργάνωση της εταιρείας. Πέρασε και αυτή η κρίση όμως ένα χρόνο αργότερα, όλα πήγαν στραβά μονομιάς και ο διευθυντής κατηγορούταν για όλα τα προβλήματα της εταιρείας.

Πάει στο γραφείο του και ανοίγει τον τρίτο φάκελο που έγραφε:
«Ετοίμασε τρεις φακέλους…».

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου