ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η καθαρίστρια που κόλλησε….και ο μεθυσμένος που την ”βοηθάει”. Τρελό γέλιο!

Μια καθαρίστρια καθάριζε τα παράθυρα σε ένα κτίριο. Ξαφνικά όπως ήταν επάνω στη σκάλα και μπροστά σε ένα παράθυρο, αυτό ξαφνικά ανοίγει και η καθαρίστρια πέφτει στον ακάλυπτο μέσα σε ένα βαρέλι στο οποίο και σφηνώνει. Αφού προσπάθησε πολύ ώρα να ελευθερωθεί τελικά κουράστηκε και αποκοιμήθηκε……. Κατά το βραδάκι βγαίνει στον ακάλυπτο από την πίσω πόρτα ενός bar ένας σουρωμένος για κατούρnμα. Εκεί που κατουpούσε βλέπει το βαρέλι με τα δύο πόδια όpθια και αvοικτά, πάει κοντά και της ρίχνει ένα γ@μ@σ@. Γυρίζει μέσα στο bar να συνεχίσει το ποτό του αλλά η ψ@λ@ του ήταν σnκwμένη χωρίς να θυμάται το γιατί.
Σκέφτεται: “Η ψwλn μου γιατί είναι σnκwμένη; Σα να θυμάμαι να γάμ@σα κάτι εκεί πίσω αλλά δε θυμάμαι τι ήταν. Για να πάω να ρίξω μια ματιά.”
Πηγαίνει πίσω στο ακάλυπτο ξανά.
-“Καλά θυμόμουν ότι γάμ@σα εδώ πίσω, για να ξαναρίξω ένα.”
Αφού ξαναγ@μ@ει πάει πάλι μέσα να συνεχίσει το ποτό του.
Μετά καμμιά ώρα η ψ@λ@ του ακόμα σnκwμένη ήταν.
-“Ρε γαμώτο σα να θυμάμαι να γ@μ@σ@ εκεί πίσω. Τι κακό είναι αυτό πολύ ξεχνάω τώρα τελευταία. Για να πάω να ρίξω μια ματιά”.
Ξαναπάει πίσω στον ακάλυπτο και αφού ρίχνει ακόμα ένα γ@μ@σ@, κάθεται και σκέφτεται βλέποντας το βαρέλι.
-“Ρε συ αυτό καλό μ@@ν@ είναι, γιατί το πετάξανε;”

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.