Ανέκδοτο: Η γυναίκα του δεν τον άφηνε να πάει με την παρέα για κυνήγι και αυτός την… Τρελό γέλιο

Ήταν 4 φίλοι οι οποίοι πήγαιναν από παλιά παρέα για κυνήγι. Όμως κάποια στιγμή η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει να μην πάει. Οι υπόλοιποι τρεις θύμωσαν αλλά δε μπορούσαν να κάνουν και κάτι. Ξεκίνησαν για τον προορισμό τους. Μόλις φτάνουν βλέπουν τον Γιάννη να είναι ήδη εκεί!


– Καλά ρε Γιάννη, του λέει ο Νίκος, τι έγινε, πώς τα κατάφερες και ήρθες;
– Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα από χθες το βραδάκι, άραξα στο αυτοκίνητο και σας περίμενα!

– Και πως έγινε αυτό, τον ρωτάνε.
– Χθες το απόγευμα, καθόμουν στο σπίτι και έβλεπα τηλεόραση.

Ξαφνικά έρχεται η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και με ρώτησε “Μάντεψε ποιος είναι;”.

Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ. Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα.

Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά! Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε “Κάνε ότι γουστάρεις!!!” Να’ μαι κι εγώ εδώ!!! Ήρθα!!!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου