ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Είναι πολύ βαρύμαγκας ο τύπος! Τρελό γέλιο

Ο τύπος, έξτρα βαρύμαγκας κι έτσσσ , κατεβαίνει πρωί πρωί στην ιχθυόσκαλα. “Δε μου λε, ρε μεγάλε”, ρωτάει ένα ψαρά, “τα μπαρμπουνάκια πόσο πάνε;”. “Εφτά χιλιάρικα”, λέει αυτός. “Α! Και δεν μου λε, ρε μεγάλε, τα φαγκρουδάκια πόσο πάνε;”. “Πεντέμισι το κιλό”, του λέει ο ψαράς. “Α! Και, δεν μου λε, ρε μεγάλε;

Τα λιθρινάκια;”. Ο ψαράς έχει αρχίσει να τα παίρνει στο κρανίο. “Εφτά χιλιάρικα, αδερφέ. Θα πάρεις κάτι;”. “Εφτά, α; Και δεν μου λε, ρε μεγάλε; Οι τσιπουρίτσες πόσο πάνε;”. “Οκτώ το κιλό. Θα πάρεις;”. “Οκτώ α; Και δεν μου λε, οι γοπίτσαι πόσο πάνε;”.

Ο ψαράς έχει που έχει τον πόνο του, έχει φτάσει και εκτός εαυτού: “Ακου”, λέει στο βαρύμαγκα: “Οι γοπίτσαι έχουν τρεισήμισι το κιλό οι… ζωντανές και ενάμισι οι πεθαμένες!”. Και ο μαγκίτης: “Α! Τότενες, τσάκω τη σακούλα, άρχισε να… σκοτώνεις και βάνε”!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.