ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η πεθερά και οι τρεις γαμπροί της. Απίστευτο γέλιο

Ήταν μία φορά μία πεθερά που είχε τρεις γαμπρούς. Ο πρώτος την αγαπούσε, ο δεύτερος έτσι και έτσι και ο τρίτος καθόλου. Μία μέρα λέει η πεθερά στον πρώτο να πάνε παραλία. Πήγαν στην παραλία, βουτάει στη θάλασσα η πεθερά και έκανε πως πνιγόταν.

Ο γαμπρός που την αγαπούσε έτρεξε αμέσως και την έσωσε. Την άλλη μέρα βρήκε στην πόρτα του ένα καινούργιο πολυτελές αυτοκίνητο και μία ανθοδέσμη με κάρτα που έγραφε “σε ευχαριστώ που με έσωσες, η πεθερά σου”.

Την άλλη μέρα είπε στον δεύτερο να πάνε στην παραλία. Πήγαν στην παραλία και πάλι η πεθερά αφού βουτάει κάνει πως πνίγεται. Ο γαμπρός βουτάει μετά χωρίς να βιάζεται και τη σώζει.

Την επόμενη μέρα βρίσκει έξω από το σπίτι του ένα καινούργιο αυτοκίνητο και μία ανθοδέσμη, η κάρτα της οποίας έγραφε “σε ευχαριστώ που με έσωσες, η πεθερά σου”.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ένας άντρας περπατούσε στο δρόμο και ευχόταν στο Θεό να…Πολύ γέλιο

Την άλλη μέρα λέει και στον τρίτο που την αντιπαθούσε να πάνε στην παραλία. Βουτάει η πεθερά και κάνει πως πνιγόταν αλλά ο γαμπρός αδιάφορος. Έκανε τα στραβά μάτια μέχρι που τελικά πνίγηκε.

Την επόμενη μέρα ο τρίτος γαμπρός βρίσκει μπροστά από το σπίτι του ένα υπερπολυτελές καινούργιο αυτοκίνητο και μία τεράστια ανθοδέσμη, με κάρτα που έγραφε “σε ευχαριστώ που με έσωσες, ο πεθερός σου”.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Τι γίνεται όταν δίνεις σε έναν Πόντιο ένα πριόνι. Επικό γέλιο

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.