Έξαλλη η Έλενα Κρεμλίδου «Σε όλους σας αρέσει να κοιτάτε τον κ#λο μου…» Τάπωσε άσχημα τους haters!

ελενα κρεμλιδου,έλενα κρεμλίδου ηλικια,έλενα κρεμλίδου facebook,ελενα κρεμλίδου σνικ,ελενα κρεμλιδου αρναουτογλου,ελενα κρεμλιδου ομαδα

Τι να πρωτοπούμε για την νεαρή influencer, που ακούει στο όνομα Έλενα Κρεμλίδου! Η Έλενα Mariposa, όπως ονομάζει τον εαυτό της στο Instagram, έχει εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους, οι οποίοι ανυπομονούν για μια νέα της ανάρτηση. Σήμερα όμως η αλήθεια είναι ότι μας έδειξε πως η κοπέλα αυτή έχει χιούμορ και τσαγανό.

Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά η απάντηση που έδωσε σε ακόλουθό της, ο οποίος σχολίασε το τι φωτογραφίες ανεβάζει, μας έδωσε να καταλάβουμε πως καλή και η πλάκα, αλλά όλα έχουν ένα όριο.

Συγκεκριμένα η ο ακόλουθος αυτός κατέκρινε την Έλενα για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί το σώμα της για να τραβήξει την προσοχή και αυτός είναι ο λόγος που έγινε διάσημη.

ελενα κρεμλιδου,έλενα κρεμλίδου ηλικια,έλενα κρεμλίδου facebook,ελενα κρεμλίδου σνικ,ελενα κρεμλιδου αρναουτογλου,ελενα κρεμλιδου ομαδα

Η απάντηση ήρθε από την ίδια και ήταν καθηλωτική!

Συγκεκριμένα απάντησε: «Έγινα «διάσημη» από όλα τα τηλεοπτικά , ραδιοφωνικά και ιντερνετικά πρότζεκτ που έχω συμμετάσχει . Αν ο ρόλος που έπρεπε να υποδυθώ απαιτούσε να είμαι σέxυ ή ακόμα και πρόστυχn , μάντεψε ! Θα έπαιζα τον ρόλο μου ! Δεν αποφασίζω εγώ για το τι θα μου ζητηθεί κάθε φορά. Και όσον αφορά το προφίλ μου : Έχω ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ανεβαζω ότι φωτογραφία μου αρέσει και να δείχνω οποίο σημείο του σώματος μου γουστάρω ! Όλα αυτά τα σημεία (μπρος-πλάι-πίσω) αποτελούν ΕΜΕΝΑ ! Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί γίνεται τόσο θέμα ! Όλοι γουστάρετε να τον βλέπετε αλλά ταυτόχρονα θέλετε να με κάνετε να νιώσω άσχημα γι’αυτον ! #αστειοι»

Διαβάστε περισσότερα