Connect with us

LIFE

Έτσι θα την κάνεις να φτάσει στην ”κορύφωση” κάθε φορά!

Published

on

σχέσεις, κρεβάτι, γυναικεία κορύφωση

Οι γυναίκες έχουν πιο δύσκολο χρόνο να φτάσουν στην κορύφωση από τους άντρες. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να βελτιώσετε τη σεξοuαλική σας ζωή! Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε έρευνα σχετικά με το ευρύ θέμα των οpγασμών μεταξύ των ετεροφυλόφιλων γυναικών. Τα αποτελέσματα είναι αδιαμφισβήτητα…

Η έλλειψη επικοινωνίας γύρω από τη σεξοuαλικότητα επηρεάζει αρνητικά τη γυναικεία ευχαρίστηση και οι άνδρες πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για την ικανοποίηση του συντρόφου τους.

Βασικά στοιχεία
Αυτή η μελέτη, που διεξήχθη μεταξύ 1.000 ετεροφυλόφιλων γυναικών, αποκάλυψε κάποια μάλλον εντυπωσιακά στοιχεία.

σχέσεις, κρεβάτι, γυναικεία κορύφωση

Για παράδειγμα, οκτώ στις δέκα γυναίκες αντιμετωπίζουν δυσκολία να φτάσουν σε οpγασμό με τον σύντροφό τους, το 63% των γυναικών έχουν πλαστογραφήσει έναν οpγασμό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους και το 9% το κάνει τακτικά …

Ακόμα χειρότερα, τους τελευταίους τρεις μήνες, μία στις τρεις γυναίκες σε μια σχέση δεν είχε οpγασμό. Πρόκειται για σχετικά υψηλό ποσοστό, το οποίο ωστόσο μπορεί να εξηγηθεί.

Φαλοκεντpική σεξοuαλικότητα
Ο πρώτος παράγοντας που προέκυψε από τη μελέτη είναι το γεγονός ότι ο γυναικείος οpγασμός «επιβραδύνεται» από τη σεξοuαλικότητα που συνήθως περιστρέφεται μόνο γύρω από τον φαλλό και την πράξη «διείσδυσης».

Μέσω αυτής της μελέτης, αποκαλύφθηκε επίσης ότι μόνο το 40% των «σεξοuαλικά ενεργών» γυναικών διεγείρονται από τους συντρόφους τους. Όσον αφορά το cunnilingus , μόνο το 33% των γυναικών σε σχέσεις αναφέρουν ότι επωφελούνται από αυτό.

Αυτά τα βασικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η ετεροφυλόφιλη σεξοuαλικότητα συγκεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από την ανδρική απόλαυση. Η ανδρική απόλαυση φαίνεται λοιπόν να αποτελεί προτεραιότητα, ενώ η γυναικεία απόλαυση έρχεται σταθερά δεύτερη.

σχέσεις, κρεβάτι, γυναικεία κορύφωση

Foreplay για να φτάσετε στην κορύφωση
Η απόλαυση είναι στη συσσώρευση ! Σύμφωνα με τη μελέτη, το εpωτικό παιχνίδι είναι ένα κρίσιμο στοιχείο όσον αφορά την ευχαρίστηση των γυναικών. Γι ‘αυτό, κύριοι, μην ξεχάσετε την κλειτοpίδα της συντρόφου σας!

Σημειώστε επίσης ότι σύμφωνα με τη μελέτη, το 97% των γυναικών είχε έναν οpγασμό στη ζωή τους, αλλά μόνο το 37% από αυτές έχει έναν κάθε εβδομάδα και το 10% δεν είχε έναν σε έναν χρόνο.

Η αυτογνωσία είναι ένας βασικός παράγοντας
Το γεγονός ότι ορισμένες γυναίκες δεν κάνουν τακτική επαφή δεν βοηθά να γνωρίσουν το σώμα τους. Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι οι γυναίκες που έχουν περισσότερες από τρεις σεξοuαλικές συναντήσεις την εβδομάδα , και είχαν περισσότερους από δέκα συντρόφους στη ζωή τους, είναι πιθανότερο να επιτύχουν οpγασμό.

Ηλικία, εμπειρία και αυτοπεποίθηση
Έκπληξη αλλά αλήθεια: οι γυναίκες άνω των 65 ετών είχαν 79% περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στο αποκορύφωμα την τελευταία φορά που έκαναν σεχ.

Όχι μόνο γνωρίζουν το σώμα τους πολύ καλά, αλλά συχνά βρίσκονται σε απόλυτη ευκολία λόγω της εμπειρίας και της εμπιστοσύνης που μοιράζονται με τον σύντροφό τους.

Αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε με τις νεότερες γυναίκες, καθώς το 77% των γυναικών θέλει να δει την κορύφωση του συντρόφου τους, αλλά το 53% δηλώνει ότι δεν τους αρέσει να βλέπουν τον ίδιο οpγασμό. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει έλλειψη αυτοπεποίθησης μεταξύ των νεότερων γυναικών.

Η επικοινωνία ως θεμέλιο
Τέλος, η μελέτη δείχνει επίσης ότι η έλλειψη επικοινωνίας στα ζευγάρια κατά τη διάρκεια του σεχ είναι ένα σημαντικό εμπόδιο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, οι άνδρες πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να ευχαριστήσει τον σύντροφό του και οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται να εμπιστευτούν τους συντρόφους τους για τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους … Πώς μπορεί να το πετύχει αυτό; Πολύ απλά καθοδηγώντας τους συνεργάτες τους που δεν γνωρίζουν απαραίτητα πώς να το κάνουν.

Στο 77% των περιπτώσεων, η καλή επικοινωνία οδηγεί σε περισσότερη ευχαρίστηση για όλους τους εμπλεκόμενους, οπότε καθίστε και μιλήστε για αυτό!

Trending