Μαρία Καρρά: Καλείται ως ύποπτη η χήρα Τράγκα

Η χήρα του Γιώργου Τράγκα καλείται να δώσει εξηγήσεις στον πταισματοδίκη για τα εισοδήματα ύψους 30.000.000 ευρώ που φέρεται να απέκρυψε.

Σε ανωμοτί εξηγήσεις ως ύποπτη για την τέλεση κακουργηματικών πράξεων καλείται η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται σα βάρος της για μη δήλωση και ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

Η κα. Καρρά καλείται να δώσει εξηγήσεις στον πταισματοδίκη που πραγματοποιεί ανακριτικές πράξεις έπειτα από παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση. Υπενθυμίζεται, ότι η χήρα του Γιώργου Τράγκα μπήκε στο στόχαστρο των ερευνών, καθώς φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα ύψους 30.000.000 ευρώ από το 2012 μέχρι το 2022.

Η Μαρία Καρρά, ως δημοσιογράφος ανήκει στις κατηγορίες των φορολογουμένων, που έχουν υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες. Ωστόσο, έπειτα από έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος φέρεται ότι, επί πέντε χρόνια (2012-2016) υπέβαλλε ανακριβές πόθεν έσχες και επί άλλα πέντε χρόνια (2017-2022) δεν υπέβαλλε καθόλου πόθεν έσχες.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις της.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Τράγκας: Εκρυψε… 30 εκατ. ευρώ η σύζυγός του

Γιώργος Τράγκας: Απορρίφθηκε η προσφυγή της Μαρίας Καρρά κατά της δέσμευσης της περιουσίας της

Γιώργος Τράγκας: Στα 23 εκατ. ευρώ το ύψος της περιουσίας του – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος Θ. Μαντάς

Πηγή

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα