Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε καφετέρια

Λαμία: Έσπασαν την πόρτα με κλωτσιές και «μπούκαραν» σε καφέ – Τους κατέγραψε η κάμερα

Τα ξημερώματα του Σαββάτου διαρρήκτες έσπασαν την πόρτα με κλωτσιές και μπήκαν σε κεντρικό καφέ της πόλης. Οι γνωστοί – άγνωστοι ξαναχτύπησαν νύχτα στο κέντρο της Λαμίας. Μάλιστα είναι η 4η ή 5η φορά που «ανοίγουν» το συγκεκριμένο μαγαζί, χωρίς ωστόσο να πάρουν κάτι αφού οι ιδιοκτήτες δεν αφήνουν χρήματα στην ταμειακή. Όμως καλούνται να πληρώσουν το κόστος της σπασμένης πόρτας και της τζαμαρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport πίσω από την πόρτα υπήρχε σιδεριά με λουκέτο. Οι διαρρήκτες όμως επέμεναν για αρκετή ώρα με πολλά χτυπήματα και κλωτσιές με αποτέλεσμα να «μπουκάρουν» μέσα.

Κατευθύνθηκαν στην ταμειακή μηχανή, πήραν ότι χρήματα υπήρχαν και φεύγοντας πήραν μια μικρή πετσέτα και σκούπισαν το πόμολο της πόρτας για να καθαρίσουν τα αποτυπώματα, ενώ στο τέλος έκλεισαν την πόρτα και έφυγαν μαζί με τους συνεργούς που περίμεναν απ’ έξω.

Πηγή

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα