Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική

Αυξημένη η κίνηση και σήμερα στον Κηφισό –  Σε ποια άλλα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής υπάρχουν προβλήματα.

Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις στους δρόμους της Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης (1/12). Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς των οχημάτων που κινούνται στο οδικό δίκτυο της Αττικής είναι μεγάλη καθώς αρκετοί δρόμοι έχουν «κοκκινήσει».

Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισσό. Πιο συγκεριμένα, στην κάθοδο η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται με αργές ταχύτητες από το ύψος της Καλυφτάκη έως και το ύψος του Αιγάλεω. Αντίστοιχη εικόνα και στο ρεύμα ανόδου όπου παρτηρείται αυξημένη κίνηση από το ύψος του Αιγάλεω έως και την Νέα Ιωνία.

Με αργές ταχύτητές πραγματοποιείται και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη Μεσογείων, στην Πανεπιστημίου, στη Σταδίου και αλλά και στην Αλεξάνδρας όπως επίσης και σε ένα τμήμα της Λ. Ποσειδώνος.

Στο «κόκκινο» είναι και οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Ο χάρτης με την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας LIVE

Πηγή

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα