Εορταστικό ωράριο στα καταστήματα: Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά

5 Δεκεμβρίου 2022 12:08

Ο ΣΕΛΠΕ ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο που θα λειτουργούν τα καταστήματα για την περίοδο των γιορτών. 

Το εορταστικό ωράριο με το οποίο θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του ΣΕΛΠΕ για το εορταστικό ωράριο, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά τις καθημερινές από τις 9:00 μέχρι τις 21:00 μ.μ. Επιπλέον, τα Σάββατα θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 μέχρι τις 20:00 μ.μ.

Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Τις Κυριακές 11/12/2022 και 18/12/2022 θα είναι ανοικτά τα καταστήματα από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 20:00 μμ, έτοιμα να υποδεχθούν τους καταναλωτές για τις αγορές του, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Τέλος, ο ΣΕΛΠΕ σημειώνει ότι οι εταιρείες – μέλη του Συνδέσμου έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων.

Σχετικές ειδήσεις

Ποιες αργίες απομένουν από το 2022 – Όλες οι αργίες του 2023

Εορταστικό ωράριο: Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Πηγή

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα