Αθήνα: Σύλληψη 47χρονου για λαθραία τσιγάρα

Στη σύλληψη ενός 47χρονου αλλοδαπού προέβησαν, τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε έλεγχος από τα στελέχη του Λιμενικού, σε κατάστημα του 47χρονου στην Αθήνα, όπου εντοπίστηκαν 47 πακέτα τσιγάρων των 20 τεμαχίων έκαστο, διαφόρων επωνυμιών, επτά πακέτα καπνού των 50γρ. έκαστο, διαφόρων επωνυμιών, στο σύνολο των οποίων δεν έφεραν την ειδική ταινία σήμανσης του φόρου κατανάλωσης.

Επίσης, σε περαιτέρω έρευνα στον 47χρονο αλλοδαπό βρέθηκαν τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ, ενώ πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες σε οικίες του 47χρονου με αρνητικά αποτελέσματα.

Λαθραία καπνικά προϊόνταhcg

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανευρεθέντα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα