Ελεύθερα τα ΣΤHΘH της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου-Ψάχνει για βέρες και ξεχνάει το…σουτιέv!

Η ξανθιά πασίγνωστη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο και όπως πάντα τραβάει τα βλέμματα και την προσοχή σαν το μέλι τη μέλισσα. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει φτιάξει κοpμί και δεν διστάζει να μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Η Queen Dina λοιπόν, ως γνωστή λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μας ανεβάζει ό,τι κι αν κάνει στην καθημερινότητά της. Η Κωνσταντίνα λοιπόν στην χθεσινή της νυχτερινή βόλτα μας ανακοίνωσε ότι ψάχνει για βέρες, βέβαια για πλάκα.

Εμείς όμως επικεντρωθήκαμε σε κάτι άλλο. Το μπουστάκι της φανέρωσε πως δεν φορούσε τίποτα από κάτω κι έτσι τα είδαμε λίγο πιο…ελεύθερα!

Δείτε την στο χθεσινό της στόρυ και θα καταλάβετε!

Διαβάστε περισσότερα
ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου