Έλα στη θέση μου: Η Ηρώ Λούπη ξανά στο γύρισμα «Αφήνω πίσω μου…» Τι την δυσκόλεψε στην καραντίνα;

Έλα στη θέση μου είναι ο τίτλος ελληνικής κωμικής τηλεοπτικής σειράς παραγωγής 2016–2019, η οποία βασίζεται στην Κολομβιανή τηλενουβέλα «Nuevo Rico Nuevo Pobre» και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Οι κύριοι χαρακτήρες είναι ο Βλάσης, Η Ρενάτα, η Φαίη, ο Αχιλλέας, ο Δαμιανός, η Σύλβια και πολλοί άλλοι.

Με την νέα τάξη πραγμάτων περιμέναμε την επιστροφή της εδώ και πολύ καιρό, προκειμένου να μας κάνουν και πάλι να γελάμε και να περνάμε ευχάριστα το χρόνο μας! Μία από τις ηθοποιούς, που αγαπάει πολύ το κοινό, είναι η Ηρώ Λούπη ή αλλιώς η τηλεοπτική Φλωρέττα, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από τα γυρίσματα της σειράς.

Έτσι λοιπόν μίλησε για μια επιστροφή που περίμενε πολύ καιρό και της είχε λείψει! Συγκεκριμένα ανέφερε: «Επιστροφή σε όλα , επιστροφή μετά από ένα μεγάλο και δύσκολο διάστημα που αφήνω πίσω μου …με χαρά !»

Διαβάστε περισσότερα
ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου