Connect with us

LIFE

Έκτακτη είδηση: Τυρί γνωστής εταιρείας αποσύρεται από την αγορά λόγω δηλητηριωδών ουσιών στη σύστασή του!

Published

on

έκτακτη είδηση, έκτακτη είδηση τώρα κρούσματα, έκτακτη είδηση τώρα τουρκία, έκτακτη είδηση τώρα πρώτο θέμα, έκτακτη είδηση τώρα τουρκία ελλάδα, έκταλτη είδηση σεισμός, έκτακτη είδηση τώρα θεσσαλονίκη, έκτακτη είδηση τώρα αθήνα, έκτακτη είδηση τώρα live

Η Tesco προτρέπει τους πελάτες να μην καταναλώσουν το επηρεαζόμενο προϊόν και να το επιστρέψουν στην Tesco για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Η επίσημη ειδοποίηση ανάκλησης προϊόντος από την Tesco αναφέρει: Έχουμε ενημερωθεί ότι η Listeria monocytogenes έχει βρεθεί σε έναν κωδικό ημερομηνίας του Tesco Finest Taleggio 200g και αποφασίσαμε να ανακαλέσουμε αυτό το προϊόν.

Τα πακέτα που επηρεάζονται είναι εκείνα με ημερομηνία χρήσης έως τις 25 Ιανουαρίου 2021 .

Η Tesco ζήτησε επίσης συγγνώμη από τους πελάτες της για την όποια ταλαιπωρία προκάλεσε και τους ζήτησε να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες πελατών εάν χρειάζονται περαιτέρω πληροφορίες. Ο αριθμός τηλεφώνου για τις υπηρεσίες πελατών Tesco στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 0800 505 555. Στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, ο αριθμός κλήσης είναι 1850 744 844.

έκτακτη είδηση, έκτακτη είδηση τώρα κρούσματα, έκτακτη είδηση τώρα τουρκία, έκτακτη είδηση τώρα πρώτο θέμα, έκτακτη είδηση τώρα τουρκία ελλάδα, έκταλτη είδηση σεισμός, έκτακτη είδηση τώρα θεσσαλονίκη, έκτακτη είδηση τώρα αθήνα, έκτακτη είδηση τώρα live

Τι πρέπει να κάνω εάν αγόρασα το Tesco Finest Taleggio 200g;
Εάν έχετε ένα πακέτο του Tesco Finest Taleggio με ημερομηνία λήξης της 25ης Ιανουαρίου 2021, δεν πρέπει να το καταναλώσετε και αντί να το επιστρέψετε στο πλησιέστερο κατάστημα Tesco , όπου θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων . Μην ανησυχείτε εάν δεν έχετε κρατήσει την απόδειξή σας , καθώς δεν τη χρειάζεστε για να την δείξετε για να λάβετε την επιστροφή χρημάτων .

Τι είναι το listeria monocytogenes;
Το Listeria monocytogenes, πιο συχνά γνωστό ως listeria , είναι ένας τύπος βακτηρίων . Εάν καταναλωθεί, μπορεί να προκαλέσει λιστερίωση, έναν τύπο τροφικής δηλητηρίασης που προκαλεί συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη . Η Listeria απαντάται συνήθως σε μη παστεριωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα, μαλακά τυριά και παγωμένα έτοιμα φαγητά, όπως αλλαντικά, πατέ και έτοιμα σάντουιτς.

έκτακτη είδηση, έκτακτη είδηση τώρα κρούσματα, έκτακτη είδηση τώρα τουρκία, έκτακτη είδηση τώρα πρώτο θέμα, έκτακτη είδηση τώρα τουρκία ελλάδα, έκταλτη είδηση σεισμός, έκτακτη είδηση τώρα θεσσαλονίκη, έκτακτη είδηση τώρα αθήνα, έκτακτη είδηση τώρα live

Τα περισσότερα άτομα με λιστερίωση δεν θα εμφανίσουν συμπτώματα ή ήπια συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη, όπως υψηλή θερμοκρασία, ασθένεια και διάρροια, πόνοι και πόνοι και ρίγη. Ωστόσο, η λιστερία μπορεί να είναι πολύ σοβαρή για έγκυες γυναίκες, άτομα άνω των 65 ετών και άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Αυτά είναι τα 5 τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζεις ποτέ στον φούρνο μικροκυμάτων!

Αυτό που είναι υπέροχο για το μαγείρεμα με φούρνο μικροκυμάτων είναι ότι χρειάζεται λιγότερο χρόνο, αλλά ορισμένα τρόφιμα δεν πρέπει να είναι μικροκυμάτων. Εδώ είναι μερικά από αυτά! Οι περισσότεροι άνθρωποι διαθέτουν φούρνο μικροκυμάτων στην κουζίνα τους, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη επειδή έρχονται σε πρακτικό όταν πρέπει να ζεσταίνετε ή να μαγειρεύετε ορισμένα τρόφιμα γρήγορα.

Ωστόσο, το μαγείρεμα με φούρνο μικροκυμάτων δεν συνιστάται για ορισμένα τρόφιμα , καθώς μπορεί να μετουσιώσει ή να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση. Κανείς δεν το θέλει αυτό!

1. Μανιτάρια
Τα μανιτάρια δεν μπορούν να μαγειρευτούν σε φούρνο μικροκυμάτων όταν μαγειρεύονταν προηγουμένως. Αυτό το λαχανικό πρέπει να τρώγεται φρέσκο. διαφορετικά μπορεί να γίνει άπεπτο.

2. Ρύζι
Πολλοί άνθρωποι ξαναζεσταίνουν το ρύζι τους στο φούρνο μικροκυμάτων . Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι ανεπιθύμητο. Το μαγειρεμένο ρύζι περιέχει εξαιρετικά ανθεκτικά βακτήρια που ονομάζονται Bacillus Cereus. Αυτό το βακτήριο μπορεί να παράγει τοξικά σπόρια που μπορούν να προκαλέσουν ναυτία και τροφική δηλητηρίαση. Είναι καλύτερο να το αποφύγετε!

3. Λευκό κρέας
Το λευκό κρέας πρέπει να μαγειρεύεται ομοιόμορφα για να εξαλειφθεί η παρουσία βακτηρίων όπως η σαλμονέλα. Ωστόσο, τα μικροκύματα δεν μαγειρεύουν πλήρως ή ομοιόμορφα το κρέας και δεν σκοτώνουν πάντα όλα τα βακτήρια στο κοτόπουλο σας. Η κακή κατανάλωση του κρέατος μπορεί να προκαλέσει πυρετό και διάρροια.

4. Λουκάνικο
Το ζεστό λουκάνικο στο φούρνο μικροκυμάτων μπορεί να είναι δελεαστικό, αλλά δεν είναι ιδανικό. Στην πραγματικότητα, το λουκάνικο έχει συχνά υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και το φούρνο μικροκυμάτων μπορεί να το προκαλέσει έκρηξη. Είναι καλύτερο να το βράσετε ή να το ψήσετε στη σχάρα. Εάν θέλετε να το μαγειρέψετε στο φούρνο μικροκυμάτων, τρυπήστε το με ένα πιρούνι εκ των προτέρων.

5. Marshmallows
Το Marshmallows απορροφά τη θερμότητα πολύ γρήγορα, ειδικά στο φούρνο μικροκυμάτων. Στην πραγματικότητα, μπορεί να κάνει τα marshmallows σας να πάρουν φωτιά. Έτσι, πιθανότατα θα πρέπει να αποφύγετε να βάζετε το φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα και marshmallows στο φούρνο μικροκυμάτων.

McDonald’s: 4 προϊόντα που ακόμη και οι εργαζόμενοι δεν θα παραγγέλναν ΠΟΤΕ!

Σε μια έρευνα που διεξήγαγε το Business Insider, μια ομάδα υπαλλήλων της McDonald άνοιξε για ποια προϊόντα δεν θα παραγγείλει ποτέ. Δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε τη γεύση και το χρώμα των τροφίμων McDonald’s . Ωστόσο, σύμφωνα με αυτούς τους Αμερικανούς υπαλλήλους που πήραν συνέντευξη από το Business Insider, ορισμένα από τα προϊόντατης McDonald’s δεν είναι τόσο δημοφιλή στο προσωπικό.

Τα χειρότερα προϊόντα σύμφωνα με αυτούς
Η ομάδα του οι υπάλληλοι της McDonald , που συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε αυτή τη διασκεδαστική συνέντευξη, μοιράστηκαν τις «αφιλτράριστες» απόψεις τους για ορισμένα προϊόντα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το Filet-O-Fish. Το διάσημο σάντουιτς ψαριών οφείλει προφανώς την τεράστια επιτυχία του, όχι μόνο στα συστατικά, αλλά και στο πόσο εύκολο είναι να μασάτε.

Καλά κρυμμένες θερμίδες;
Προχωρώντας στα προϊόντα που υποτίθεται ότι είναι πιο υγιή, ας ρίξουμε μια ματιά στις σαλάτες:

«Δεν είμαι οπαδός των τόνων λαχανικών και η θερμιδική τιμή στα αντικείμενα είναι αστρονομική», παραδέχτηκε ένας υπάλληλος εντελώς.

Με άλλα λόγια, θα πρέπει σχεδόν πάντα να ψάχνετε ένα μπιφτέκι εάν λαμβάνετε υπόψη τον αριθμό των θερμίδων… Για να σας βοηθήσουμε με αυτό, ακολουθεί μια λίστα με στοιχεία με λιγότερες θερμίδες σε αυτά:

Cheeseburger: 301 θερμίδες
Σάντουιτς McChicken: 388 θερμίδες
Έξι McNuggets: 259 θερμίδες
Άλλες επιλογές που δεν προσελκύουν πραγματικά τους υπαλλήλους που ρωτήθηκαν ήταν προϊόντα στα μενού “Signature” που περιέχουν ψητό κοτόπουλο. Προκειμένου να πάρει το «ψητό αποτέλεσμα», το κοτόπουλο φαίνεται να πνιγεί πρώτα στη μαργαρίνη.

Εν κατακλείδι, αυτά τα McDonald’sΟι υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να μπουν στην επιχείρηση κριτικών τροφίμων, συνιστούν στους λάτρεις της αλυσίδας γρήγορου φαγητού να πάνε πάντα για τα «κλασικά» και πιο «παραδοσιακά» αντικείμενα στο μενού.

 

Trending