ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ: Πρωταγωνίστρια του Τατουάζ φωτογραφίζεται τοpleςς και o κόσμος παραληρεί! Έσπειρε τον πανικό με τέτοια προσόντα!

Το Τατουάζ, η άκρως επιτυχημένη και καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, που προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, για δύο συνεχόμενες χρονιές, είχε τεράστια απήχηση στο κοινό και αγαπήθηκε αρκετά. Οι ηθοποιοί που είδαμε ήταν όλοι ένας κι ένας, παρόλο που κάποιοι ήταν πρωτοεμφανιζόμενοι.

Μία από αυτούς ήταν και η Χριστίνα Κυριακού η οποία μας εξέπληξε ευχάριστα ως ηθοποιός, αλλά και ως τραγουδίστρια, αφού έχει καταπληκτική φωνή! Στο Τατουάζ έκανε την ανήσυχη δημοσιογράφο, που δεν το έβαζε με τίποτα κάτω.

Δείτε την στην νέα της φωτογράφιση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Click @giorgos__b #lovejeans

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kyriakou? (@christinakyriakou) στις

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου