ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φοράει το μαγιό της κι εμείς ζαλιστήκαμε! Τι… προσόντα είναι αυτά!

Τι να πει κανείς για την Βίκυ Χατζηβασιλείου! Η παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο διαθέτει όλο το…πακέτο. Είναι πανέμορφη, έχει σώμα εικοσάρας και σε κάθε της εμφάνιση ο ανδρικός πληθυσμός μαγνητίζεται αμέσως από τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει. Παράλληλα όμως αυτό το υπέροχο κορμί…..

συνοδεύεται και από ένα πολύ λαμπρό μυαλό. Πρόκειται για μια πανέξυπνη γυναίκα, με τρομερό επαγγελματικό ένστικτο, που την έχει οδηγήσει σε πολύ επιτυχημένες επιλογές, διασφαλίζοντας μία εξίσου επιτυχημένη πορεία.

Σήμερα ανέβασε μία εκπληκτική φωτογραφία της, που την δείχνει με μαγιό. Το πιο ωραίο όμως, είναι η λεζάντα που επέλεξε να την συνοδεύσει, η οποία περιέχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Δείτε την:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου