ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ: Η Ειρήνη Στεριανού φωτογραφίζεται με δύο παίκτες από το Power of Love και φοράει….Αλληθώρισαν οι άλλοι!

Η Ειρήνη Στεριανού είναι το μελαχρινό μοντέλο του περσινού Greece’ s Next Top Model, που δεν μπορείς να ξεχάσεις. Αυτό το κορίτσι είναι σκέτος πειρασμός και μόνο που υπάρχει. Όταν την αντικρίζεις το βλέμμα σου αιχμαλωτίζεται αμέσως, αρχικά από την αύρα αυτοπεποίθησης που αποπνέει, αλλά και σίγουρα…..

από το έντονο και αισθησιακό της βλέμμα. Το κορμί της είναι θανατηφόρο, χωρίς αμφιβολία! Θα μπορούσε άνετα να είναι η νικήτρια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε κι έτσι η συνονόματη Ειρήνη Καζαριάν αναδείχθηκε το επόμενο τοπ μόντελ της Ελλάδας.

Η Ειρήνη λοιπόν βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί με τον Παύλος Παπαδόπουλο και τον Τζόνυ Αμπατζόπουλο, όπου φωτογραφήθηκαν μαζί. Φυσικά η Ειρήνη έκλεψε την παράσταση με τα πλούσια…προσόντα της!

Δείτε τους:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου