Connect with us

LIFE

Εδώ θα βρεις όλα όσα θέλεις να μάθεις για το καλό ”κρεβάτι”-Η ειδική αναλύτρια μας τα λέει όλα!

Published

on

σχεση,σχεση εξ αποστασεωσ,σχεση ονειροκριτησ,σχεση τουνη,σχεση με διαφορα ηλικιασ,σχεση με μικροτερο,σχεση απο αποσταση συμβουλεσ,σχεση με διαφορα ηλικιασ 30 χρονια

Στο πλαίσιο της εκστρατείας μας #OurStories , καθίσαμε με τον καθηγήτρια σεχ, συγγραφέας, καλλιτέχνης και διευθύνοντα σύμβουλο σεξοuαλικού κέντρου Zoë Ligon για να μιλήσουμε για την εικόνα της για τη θετική σεξοuαλική σχέση. Ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία μιας βαθιάς και θετικής σχέσης με το σώμα μας…. είναι αυτό που μπορεί να κάνει κάποια άβολα. Αλλά δεν θα έπρεπε. Το σεχ και ο αuνανισμός είναι μέρος της ζωής και αυτό που μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στον εαυτό μας.

Η θετικότητα του σεχ προσπαθεί να αλλάξει το στίγμα και να ανοίξει τη συζήτηση γύρω από αυτό που θεωρήθηκε «ταμπού» για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα… Και ξεκινά με την εκπαίδευση και τη θεραπεία.

Για τους αναγνώστες μας που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με το έργο σας, πώς θα περιγράφατε τον εαυτό σας και τι κάνετε;
Το όνομά μου είναι Zoë Ligon. Είμαι εκπαιδευτικός σεχ, δημοσιογράφος, καλλιτέχνιδα, «edutainer», τον εαυτό μου αποκαλώ αυτές τις μέρες. Όπως η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία. Μόλις δημοσίευσα ένα βιβλίο με τίτλο “Carnal Knowledge: The Sεx Education You Not Get in School”. Είναι 52 σεχ, PSA, ανακοινώσεις δημόσιας υπηρεσίας … μια ευρεία ποικιλία ματιά στον κόσμο των σεξουαλικών σχέσεων και όλης της τζαζ.

Η σεξοuαλική ελευθερία ήταν πάντα κάτι στο οποίο ήσασταν μέρος;
Άρχισα να κάνω σεχ όταν ήμουν 14 και δεν ήταν πραγματικά άλλα 5 ή 6 χρόνια μέχρι που έφτασα ακόμη και να δώσω προτεραιότητα στη δική μου ευχαρίστηση. Εντάξει, οπότε είναι κάτι περισσότερο από το να μην μείνετε έγκυος και να μην πάρετε ΣΜΝ … Το G-spot είναι μέρος του σώματος. Νομίζω ότι έκανα τόσο μεγάλο τραύμα ως έφηβος που δεν κατάφερα να δώσω προτεραιότητα στη δική μου ευχαρίστηση. Και αυτό είναι κάτι που αγωνίζομαι ακόμα μέχρι σήμερα.

Τι ξεκίνησε η εισβολή σας στη σεξοuαλική εκπαίδευση;
Πάντα ήθελα να συνεργάζομαι με άτομα με κάποια ιδιότητα. Το πρώτο επάγγελμα που ήθελα πραγματικά να ακολουθήσω ήταν να είμαι θεραπευτής ή ψυχίατρος. Στην αρχή, προσπαθούσα πραγματικά να ακολουθήσω την ιατρική διαδρομή.

Νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω σε άτομα από τη δική μου προσωπική εμπειρία ότι δεν είμαι αρνητική στο σεχ, αλλά έχω πολλά να μάθω τον εαυτό μου, και ακόμα μέχρι σήμερα το κάνω. Είναι πραγματικά ομότιμη εκπαίδευση για μένα με την έννοια του, θυμάμαι απόλυτα πώς ήταν να πιστεύω ότι το G-spot μου δεν ήταν πραγματικό. Δεν θα σκεφτώ κάτι διαφορετικό από εσάς αν αυτό είναι κάτι που εξακολουθείτε να σκέφτεστε για το σώμα σας. Εάν δεν ξέρετε πού είναι το clit σας … Δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο για κανένα από αυτά.

Τι θέλετε να μάθατε στο σχολείο όσον αφορά τη σεξοuαλική εκπαίδευση;
Όλο το βιβλίο «Carnal Knowledge» είναι ένα βιβλίο που εύχομαι να μπορούσα να ταξιδέψω στο χρόνο και να δώσω στον μικρότερο εαυτό μου. Αν και είμαι σίγουρος ότι θα διαταράξει το ύφασμα του σύμπαντος. Θέλω να πω, σίγουρα η χρήση λιπαντικού θα με απέτρεπε τόσο πολύ κολπικό έγκαυμα. Δεν είναι καν μάθημα. Μακάρι να μπορούσα να περιηγηθώ στο φύλο των τελευταίων εφήβων ή της δεκαετίας του ’20 με την αυτοπεποίθηση και τη γνώση που έχω σήμερα. Επειδή τώρα πραγματικά δεν νιώθω σαν να αφήνω τους ανθρώπους να περπατούν πάνω μου με τον τρόπο που συνήθιζα.

Πώς ορίζετε την ενδυνάμωση;
Η ενδυνάμωση είναι ένας τόσο ευρύς όρος και νομίζω ότι όλοι θα έχουν τον δικό τους προσωπικό ορισμό για το πώς μοιάζει η δική τους ενδυνάμωση. Αλλά, νομίζω ότι η ενδυνάμωση δεν είναι κάτι που είναι μόνο προσωπικό μας.

Είναι μια ενέργεια, υποθέτω, χωρίς να είναι woo woo. Είναι η γενναιότητα. Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να απαιτεί γενναιότητα, αλλά σε έναν αρνητικό σεξ κόσμο, νομίζω ότι η σεξουαλική ενδυνάμωση απαιτεί λίγο γενναιότητα.

Υποθέτω ότι είναι ένας όρος ομπρέλας για όλα τα άλλα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος

Ποια είναι η συμβουλή που συχνά βρίσκεστε στον εαυτό σας;
Νομίζω ότι είναι πραγματικά γενικά μόνο οι άνθρωποι που αναζητούν επικύρωση ότι αυτό που κάνει το σώμα τους, τι βιώνουν στη σχέση τους ή στο δικό τους σεξοuαλικό ταξίδι. Νομίζω ότι οι άνθρωποι θέλουν απλώς ασφάλιση ότι δεν υπάρχει κάτι λάθος μαζί τους. Νομίζω ότι οι άνθρωποι φοβούνται απλώς ότι είναι σπασμένοι αντί να είναι κάτι σπασμένο μέσα στο σύστημα του πώς σκεφτόμαστε για το σεξ και την οικειότητα.

Ποιο είναι το πιο αγαπημένο σας κομμάτι για τη δουλειά σας;
Μου αρέσει πολύ να μιλάω στους ανθρώπους για τα φετίχ και τα πράγματα που προκαλούν άγχος στους ανθρώπους επειδή φοβούνται ότι είναι ταμπού. Αλλά ξέρετε, δεν υπάρχει τίποτα που δεν έχω ακούσει πριν. Είναι πολύ σπάνιο για μένα να ακούω κάτι όπου είμαι, αυτή είναι η πρώτη φορά που το έχω ακούσει. Δεν μπορώ καν να σκεφτώ την τελευταία φορά που συνέβη.

Επίσης, πρέπει να πω ότι είναι διασκεδαστικό να έχουμε ένα σπίτι γεμάτο σεξοuαλικά παιχνίδια. Πιστεύω πραγματικά ότι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για πολλούς ανθρώπους.

Τι σεξοuαλικό παιχνίδι θα συνιστούσατε για πρώτη φορά χρήστης και γιατί;
Συνολικά, η συμβουλή μου θα ήταν να αναζητήσω ένα παιχνίδι που είναι ευέλικτο. Αυτό έχει πολλούς τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Έτσι, για παράδειγμα, εάν ψάχνετε δονητή, αντί να αποκτήσετε ένα παιχνίδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εξωτερικά, αποκτήστε κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξωτερικά ή εσωτερικά. Κάτι με έλεγχο ταχύτητας, ώστε να μην δεσμεύεστε μόνο σε μία ταχύτητα δόνησης. Κάτι που σας δίνει επιλογές.

Η ευελιξία είναι το κλειδί που αναζητά ένα παιχνίδι για πρώτη φορά, αλλά δεν υπάρχει κανένα πράγμα που να είναι καλύτερο. Το να καταλάβετε τι δεν σας αρέσει θα σας βοηθήσει να περιορίσετε το συγκεκριμένο gadget που θα κάνει το σώμα σας πολύ χαρούμενο.

Το 2020 έχει αντιμετωπίσει κάποια φαύλα χτυπήματα, πώς νομίζετε ότι η βιομηχανία του σεχ έχει επηρεαστεί από τον κοροναϊό;
Για πρώτη φορά, μας είπαν να αuνανιζόμαστε από την κυβέρνησή μας. Εννοώ, όχι σε εθνικό επίπεδο, αλλά η Πόλη της Νέας Υόρκης είπε κυριολεκτικά: «Παρακαλώ αuνανίζεστε». Για πρώτη φορά, έχουμε ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για αυνανισμό.

Νομίζω ότι μια πολύ μικρή ασημένια επένδυση κοραναϊού είναι ότι έχουμε συνομιλίες σχετικά με την ασφάλεια και τη μείωση των βλαβών που είναι τόσο παρόμοιες με τις ασφαλέστερες συνομιλίες σεχ. Όπως κάνατε μια συνομιλία πριν από το σεχ για το πότε ήταν η τελευταία φορά που δοκιμάσατε, ποια ήταν τα αποτελέσματα αυτού του τεστ, πρέπει να πάω να δοκιμαστώ πριν συνδεθούμε; Όλη αυτή η διαπραγμάτευση και η επικοινωνία σχετικά με το σεχ βλέπουμε ότι κάποιες συνομιλίες μοιάζουν πολύ με αυτές όταν πρόκειται για πλατωνική παρέα με φίλους.

Μοιάζει τόσο πολύ με τις ασφαλείς σεξοuαλικές συνομιλίες που μου αρέσει: «Ναι, ίσως να μάθουμε επιτέλους πώς, ή μερικοί από εμάς, θα μάθουμε πώς να μιλάμε για ασφαλέστερο σεχ με λιγότερο αγχωτικό τρόπο».

Αν σας ενδιαφέρει να δείτε περισσότερα από τα έργα του Zoë, μπορείτε να το δείτε στο Instagram εδώ. Εναλλακτικά, κατευθυνθείτε στο Spectrum Boutique για παιχνίδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε.

Ω! Το My Mag εκτελεί επίσης ένα δώρο σε συνεργασία με το Zoë και το Spectrum Boutique, όπου θα μπορούσατε να κερδίσετε ένα αντίγραφο του Carnal Knowledge και επίσης ένα δικό σας παιχνίδι, οπότε μεταβείτε στη σελίδα Instagram για περισσότερες λεπτομέρειες!

Trending