Connect with us

LIFE

Έχεις ελιές στο πρόσωπο; Μάθε τι δείχνουν για το μέλλον σου!

Published

on

κρεατοελιες,ελιες προσωπου,ελιες προσωπου αγγλικα,ελιες προσωπου,ελιες προσωπου σημασια,ελιες προσωπου αφαιρεση,ελιες σωματος,ελιες σωματος φωτογραφιες,ελιεσ σωματοσ αφαιρεση,φαρμακο για ελιεσ σωματοσ,ελιες σωματος ονειροκριτης

Κάθε άτομο έχει μεγάλες ή μικρές ελιές στο δέρμα. Ωστόσο, οι αρχαίοι φιλόσοφοι και στοχαστές πίστευαν ότι οι ελιές έχουν μια συγκεκριμένη σημασία. Ορισμένες ελιές μπορεί να επηρεάσουν την ευημερία ενός ατόμου, άλλοι μπορεί να επηρεάσουν την επιτυχία ενός ατόμου στη ζωή και άλλες μπορεί να επηρεάσουν την υγεία ενός ατόμου…..

Οι ελιές μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της ζωής, γεγονός που επιβεβαιώνει τη θεωρία ότι ένα άτομο έχει την επιλογή και είναι υπεύθυνος για τη δική του ευτυχία.

Ωστόσο, εάν παρατηρήσετε ότι οι ελιές σας μεγαλώνουν ή αισθάνεστε πόνο στην περιοχή των ελιών, πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Σε αυτό το άρθρο, θα θέλαμε να σας πούμε για τη σημασία των κρεατοελιών στο σώμα σας. Ενδιαφέρεσαι? Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να διαβάσετε αυτό το άρθρο τώρα.

# 1. Ελιές στο κεφάλι και το πρόσωπό σας

Εάν έχετε κρεατοελιές στο κεφάλι σας, είστε πολύ ταλαντούχος και δημιουργικός άνθρωπος. Οι ελιές στο μέτωπό σας ή στους ναούς σας σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε σημαντικά γεγονότα στη νεολαία σας, τα οποία θα καθορίσουν το μέλλον σας.

Οι ελιές στη μύτη ή στα μάγουλά σας σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε σημαντικά γεγονότα στην ωριμότητα και αυτά τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το πεπρωμένο σας. Η ελιά στα χείλη και το πηγούνι σας σημαίνει ότι θα συναντήσετε την πραγματική σας ζωή σε μεταγενέστερη ηλικία και θα βρείτε μια αρμονία όταν γερνάτε.

Εάν έχετε κρεατοελιές σε όλες τις περιοχές του προσώπου και του κεφαλιού σας, η ζωή σας θα είναι περιπετειώδης και γεμάτη δράμα. Επιπλέον, τα αρσενικά στο μέτωπο και στη γέφυρα της μύτης λένε για την υψηλή νοημοσύνη και την ικανότητα ανάλυσης. Οι ελιές μεταξύ των ματιών σας σημαίνει ότι έχετε το δώρο της δεύτερης όρασης ή ότι μπορείτε να γίνετε καλός ψυχολόγος.

# 2.Οι ελιές στα χέρια σας

Οι ελιές στους ώμους, τους βραχίονες και τους καρπούς σημαίνει ότι είστε ένα ευάλωτο και αισθnσιακό άτομο που πιστεύει στην αγάπη. Εάν είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας αγαπά πραγματικά, θα κάνετε τα πάντα για αυτόν. Τέτοιοι άνθρωποι εpωτεύονται μια για πάντα ζωή.

Εάν έχετε κρεατοελιές στα χέρια και τις παλάμες σας, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πάσχετε από αρθρίτιδα. Πρέπει να φροντίζετε τα χέρια σας και να τα προστατεύετε από τραυματισμούς.

# 3. Ελιές στα πόδια σας

Οι ελιές στα πόδια και τα πόδια σας σημαίνει ότι σας αρέσει να ταξιδεύετε. Είστε φιλόξενοι, αισιόδοξοι και απρόσεκτοι. Δεν κρατάτε πράγματα και ανθρώπους. Νιώθεις άνετα μόνος σου. Μεταξύ εκείνων που έχουν κρεατοελιές στα πόδια ή πόδια, υπάρχουν πολλοί αθλητές, χορευτές και ηθοποιοί.

# 4. Ελιές στην πλάτη σας

Οι ελιές στην πλάτη σας σημαίνει ότι φροντίζετε την υγεία σας και ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αισθάνεστε πάντα υπέροχα. Είστε επιρρεπείς σε πνευμονικές παθήσεις, νεφρικές παθήσεις και συχνά κρυολογήματα. Επιπλέον, μπορεί να αντιμετωπίσετε άγχος επειδή φοβάστε να πάρετε ένα μαχαίρι στην πλάτη σας.

# 5.Ελιές στην κοιλιά σας

Οι ελιές στην κοιλιά σας μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αρνηθείτε τον εαυτό σας στις απολαύσεις. Εξαρτάτε από τις κακές σας συνήθειες και επιθυμίες. Αυτό μπορεί να εκφραστεί σε ανόθευτες σεξοuαλικές σχέσεις, προσθήκες αλκοόλ ή ναpκωτικών και υπερτροφία. Ταυτόχρονα, καταλαβαίνετε ότι όλες αυτές οι απολαύσεις καταστρέφουν τη ζωή σας και μπορείτε ακόμα να εγκαταλείψετε όλες τις αρνητικές σας συνήθειες. Επιπλέον, οι κρεατοελιές στην κοιλιά σας μπορεί να είναι ο αναστεναγμός του κρυμμένου στρες. Μπορεί να μην συνειδητοποιήσετε ότι έχετε φόβο για κάτι ή προσπαθείτε να φαίνεστε άφοβοι.

Εάν έχετε ελιές στις περιοχές των εσωτερικών σας οργάνων, πρέπει να εξετάσετε το πάγκρεας, το συκώτι, τα νεφρά και το έντερο. Μερικές φορές οι ελιές μπορεί να υποδηλώνουν προβλήματα υγείας.

# 6.Ελιές στα στήθn σας

Οι ελιές στο στnθος σας σημαίνει ότι έχετε συνηθίσει να εργάζεστε σκληρά για πράγματα. Λέει επίσης ότι είστε έξυπνοι και ευδιάκριτοι. Ταυτόχρονα, οι γυναίκες με ελιές στο στnθος τους μπορούν να γίνουν μια καλή μητέρα και η μητέρα του νοικοκυριού.

# 7.Eλιές στα ιδιωτικά σας μέρη

Οι ελιές στις ιδιωτικές περιοχές σας σημαίνει ότι έχετε ιδιαίτερη σχέση με το σεχ. Μπορείτε να νιώσετε τον σύντροφό σας, να δοκιμάσετε νέες στάσεις, να αναζητήσετε διαφορετικούς τρόπους για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας. Ωστόσο, εάν δεν γεννηθήκατε με μία ελιά στις ιδιωτικές σας περιοχές, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος.

Όπως βλέπετε, υπάρχουν πολλές έννοιες των ελιών, που μπορεί να επηρεάσουν τη ζωή σας. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να παίρνετε αυτές τις πληροφορίες πολύ σοβαρά. Οι κρεατοελιές σας δεν μπορούν να καθορίσουν το πεπρωμένο σας. Είστε αυτός που είναι υπεύθυνος για τη ζωή σας!

 

Trending