ΔΕΙΤΕ το δυνατό μήνυμα που στέλνει η Μαρία Μπακοδήμου-Της βγάζουμε το καπέλο!

Η παρουσιάστρια του Power of Love, Μαρία Μπακοδήμου είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος με ηθικές και κοινωνικές αξίες. Έτσι “εκμεταλλεύεται” κατά κάποιον τρόπο τη δημοσιότητά της και την επιρροή που έχει στο ελληνικό κοινό και γενικά στον κόσμο, μέσω Instagram και στέλνει το δικό της δυνατό μήνυμα.

Αυτό έχει να κάνει για την Ελλάδα μας και συγκεκριμένα για μια περιοχή, αυτή του Αχελώου ποταμού και ειδικότερα στις εκβολές του στο Ιόνιο Πέλαγος.

Δείτε τι έγραψε και θα ταυτιστείτε πλήρως, ιδίως αν έχετε επισκεφθεί το μέρος αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλη εβδομάδα !! Είμαι εδω σε ένα απο τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια της Ελλάδας . Οι εκβολές του Αχελωου στο Ιόνιο , εκτός απο υπέροχες παραλίες σχηματίζουν ένα δέλτα που έχει χαρακτηριστεί σαν ένας απο τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Μεσογείου . Εδω συναντάς άγρια άλογα , αμμονηςιδες και σπάνια είδη πουλιών που βρίσκουν εδω καταφύγιο για το χειμώνα . Εδω συναντάς ακόμα και ίχνη των πολιτισμών -που δραστηριοποιήθηκαν στις κοίτες του – οπως συντρίμμια κάστρων , πλακόστρωτα μονοπάτια , τοξοτες γέφυρες κα. Είναι σπουδαία περιοχή να την επισκεφτείς και να την προστατεύεις ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου