ΧΩΡΙΣΜΟΣ-ΒΟΜΒΑ στο Survivor! Το πιο ΗΟΤ ζευγάρι της showbiz-Δεν πάει ο νους σου!

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει σίγουρα κάνει μεγάλο χαμό και έχει ταράξει τα ήσυχα νερά της τηλεόρασης. Η ιδέα επαναφοράς του στην ελληνική τηλεόραση, ήταν ομολογουμένως άκρως επιτυχημένη. Εκτός βέβαια από το παιχνίδι, εξαιρετική δημοσιότητα έχουν γνωρίσει και οι παίκτες που συμμετείχαν. Λογικό βέβαια αν…..

σκεφτείς πως η τηλεθέαση χτυπάει κόκκινο. Η παίκτρια λοιπόν που σίγουρα θυμάσαι και σίγουρα έχει πλέον σνδέσει άρρηκτα το όνομά της με το ριάλιτι, είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Η ξανθιά αθλήτρια του στίβου, έχει δύο συμμετοχές στο παιχνίδι, όπου στην δεύτερη αναδείχθηκε και η μεγάλη νικήτρια.

Η Κατερίνα το τελευταίο διάστημα διατηρούσε σχέση με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Όμως οι φήμες, τους θέλουν να έχουν χωρίσει, καθώς πλέον δεν συγκατοικούν, αλλά και έκαναν unfollow ο ένας στον άλλον στο Instagram.

Ελπίζουμε να είναι όλα καλά και για τους δύο!

 

Διαβάστε περισσότερα
ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου