Connect with us

MEDIA

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ανακατατάξεις στην σειρά και άγχος για τον αντικαταστάτη του Φιλιππίδη

Published

on

χαιρέτα μου τον πλάτανο, χαιρέτα μου τον πλάτανο ηθοποιοί, χαιρέτα μου τον πλάτανο επόμενα επεισόδια, χαιρέτα μου τον πλάτανο 77, χαιρέτα μου τον πλάτανο κόβεται, χαιρέτα μου τον πλάτανο 76,χαιρέτα μου τον πλάτανο επεισόδιο 1, χαιρέτα μου τον πλάτανο τηλεθέαση, χαιρέτα μου τον πλάτανο επεισόδιο 74, χαιρέτα μου τον πλάτανο επεισόδιο 2

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον ρόλο που θα αναλάβει να αντικαταστήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”. Μετά την απομάκρυνση του ηθοποιού και την “εξαφάνιση” του ρόλου του Παρασκευά, ένας νέος χαρακτήρας πρόκειται να προστεθεί.

Πρόκειται για τον ρόλο του αδερφού του, που θα αναλάβει ο ηθοποιός. Όπως όλα δείχνουν τον ρόλο αυτό θα αναλάβει ο Τάσος Χαλκιάς που μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και επιβεβαίωσε την πρόταση που του έγινε, σχολιάζοντας πως δεν θέλει να τραβά τα φώτα πάνω του σε βάρος άλλων ανθρώπων.

Πριν μια ώρα μου τηλεφώνησε ο κύριος Καραγιάννης για έναν ρόλο που ήταν προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα με την απώλεια του κύριου Φιλιππίδη θα γίνει πολύ εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός μέσα στη σειρά. Θα συζητήσω με τον κύριο Καραγιάννη την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι κάτι που βλέπω πολύ θετικά, είναι μια δουλειά, είναι μια πολύ ωραία σειρά. Λεπτομέρειες δε ξέρω, ούτε πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα, ούτε αν τελικά θα τα βρούμε, αν ο ρόλος είναι κάτι που πραγματικά θα μου αρέσει… Αν είναι να πέφτουν τα φώτα πάνω σου από την αρνητική συγκυρία κάποιων άλλων ανθρώπων δεν είναι τόσο καλό.”

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Διακοπή της σειράς-Φιλιππίδης και Μπουρδούμης σε μεγάλη ένταση!

Οι τρεις πασίγνωστες ηθοποιοί έχουν καταθέσει καταγγελία στο πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών. Η καταγγελία βαραίνει τον πασίγνωστο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους.»

Τη διαγραφή του κ. Φιλιππίδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ζητούν οι κυρίες Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ελένη Δροσάκη καταγγέλοντας τον ηθοποιό για πράξεις που προσέβαλαν την γεννετήσια αξιοπρέπεια.

χαιρέτα μου τον πλάτανο, χαιρέτα μου τον πλάτανο ηθοποιοί, χαιρέτα μου τον πλάτανο επόμενα επεισόδια, χαιρέτα μου τον πλάτανο 77, χαιρέτα μου τον πλάτανο κόβεται, χαιρέτα μου τον πλάτανο 76,χαιρέτα μου τον πλάτανο επεισόδιο 1, χαιρέτα μου τον πλάτανο τηλεθέαση, χαιρέτα μου τον πλάτανο επεισόδιο 74, χαιρέτα μου τον πλάτανο επεισόδιο 2

Μια ανάσα πριν την επ’ αόριστο διακοπή γυρισμάτων, βρίσκεται η παραγωγή της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, έχοντας να διαχειριστεί πραγματικά με εξαιρετική ψυχραιμία την επαγγελματική συνύπαρξη του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, φέρεται να ξεκαθάρισε τη θέση του στην παραγωγή ζητώντας την ελάχιστη δυνατή συνύπαρξη με τον συμπρωταγωνιστή του, καθώς πάρα την απολύτως δικαιολογημένη ηθικά ένταση του, δεν ήθελε αυτή την περίοδο, που η πανδημία πλήττει κυρίως τον χώρο του θεάματος, να αφήσει ανέργους δεκάδες ηθοποιούς, τεχνικούς και υπαλλήλους, προκαλώντας το παραμικρό πρόβλημα στο σήριαλ.

Όσο όμως, οι μέρες περνούσαν και ο συνάδελφος του φέρεται να έκανε ότι δεν συμβαίνει το παραμικρό, παρά το γεγονός ότι όπως αποκαλύφθηκε μια εκ των ηθοποιών που κατήγγειλαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας είναι η Λένα Δροσάκη, σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδουμη, ο “ιερέας” του “Πλάτανου”, δεν μπορούσε να δίνει από την πλευρά του…άφεση αμαρτιών.

Οι πληροφορίες θέλουν την κατάσταση να φτάνει στο μη περαιτέρω την περασμένη Τρίτη, καθώς ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φέρεται να ζήτησε ακόμη και σεναριακά την προστασία της αξιοπρέπειας του, έχοντας μαζί του πάνω από τους μίσους συναδέλφους του που συμμετέχουν στη σειρά.

Η παραγωγή άρχισε μέσα στο ζοφερό κλίμα των τελευταίων ημερών, να ζητά από τον Πέτρο Φιλιππίδη να δώσει μια λύση, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση και προστατεύοντας κι αυτός με τη σειρά του το εργασιακό καθεστώς του σήριαλ.

Trending