Ζάρκο Πάσπαλι: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Οι πόνοι που ένιωσε σε συνδυασμό με το βαρύ ιστορικό προβλημάτων υγείας του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού τον οδήγησε στο νοσοκομείο, προκαλώντας την ανησυχία των θαυμαστών του – Ο ίδιος έσπευσε να τους καθησυχάσει

Εκτάκτως στο νοσοκομείο εισήχθη ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Ζάρκο Πάσπαλι, ο οποίος λόγω του ιστορικού προβλημάτων υγείας που έχει προκάλεσε ανησυχία στους φίλους του.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού πήγε στο Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών Νόσων με πόνους στα πόδια του και υποβλήθηκε σε έναν ευρύ κύκλο εξετάσεων, καθώς έχει προηγούμενο ιστορικό καρδιακών επεισοδίων.

Ωστόσο, η κατάσταση του σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Μαυροβούνιο δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Μάλιστα ο ίδιος θέλοντας να καθησυχάσει τις ανησυχίες είπε πως: «Όλα είναι καλά, είναι ένας παλιός πόνος στα πόδια».

Από εκεί και πέρα, οι γιατροί τον κράτησαν στο νοσοκομείο για ενδελεχείς εξετάσεις περισσότερο προληπτικά, ενώ δεκάδες φίλοι και θαυμαστές του έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του για να του ευχηθούν περαστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.