Θύρα 7: «Σήμερα την πρόκριση την παίρνουμε εμείς»

Θύρα 7: Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος πλησιάζει με την Θύρα 7 να προετοιμάζει κατάλληλα το κλίμα ενόψει του κρίσιμου αγώνα.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Ήδη η Θύρα 7 έχει αρχίσει να αυξάνει την ένταση, με τον στόχο των δύο ομάδων να είναι η πρόκριση στον τελικό.

Η ώρα για τη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έφτασε, με τους Πειραιώτες να υποδέχονται στις 20:00 τον Δικέφαλο με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Το μήνυμα της Θύρας 7

Σε αυτή την προσπάθεια βέβαια οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν θα είναι μόνοι τους αφού ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη των γηπεδούχων.

Με ανάρτησή της μάλιστα η Θύρα 7 έστειλε το μήνυμά της ενόψει του αποψινό αγώνα και κάλεσε όσους βρεθούν στο γήπεδο να φορούν κόκκινα και να φωνάξουν υπέρ του Ολυμπιακού.

Η ανάρτηση της Θύρας 7:

«Σήμερα την πρόκριση την παίρνουμε εμείς!
ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΑ!
ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ!»

pagenews.gr

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.