Τελικός Κυπέλλου: Απολογήθηκαν ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα επεισόδια

Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλου, Μάκη Γκαγκάτση, το μέλος του Δ.Σ. Κυριάκο Κυριάκο, τον υπεύθυνο ασφαλείας, Παναγιώτη Πλιάτσικα και με τον νομικό της Αχιλλέα Μαυρομάτη και υποστήριξε πως η έκθεση της Αστυνομίας δε συμβάδιζε σε πολλές περιπτώσεις με την έκθεση του παρατηρητή.

Για το θέμα της διακοπής μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, τόνισαν ότι ήταν η μοναδική διακοπή του αγώνα και δεν υπήρξε κάποια άλλη, ενώ υποστήριξαν πως υπήρχαν χειρονομίες του σκόρερ, Αϊτόρ, προς την εξέδρα με αποτέλεσμα τη ρίψη αντικειμένων.

Οι «πράσινοι» αρνήθηκαν τη ρίψη μολότοφ και υποστήριξαν ότι η είσοδος των οπαδών ήταν για να αναρτηθούν πανό και για πανηγυρισμούς στο φινάλε του αγώνα.

Με ποια τιμωρία κινδυνεύουν

Και οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους τουλάχιστον 2-4 αγωνιστικών και πρόστιμο, ενώ ο Μάκης Γκαγκάτσης του ΠΑΟΚ με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από ένα έως 12 μήνες, εξαιτίας της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών στη διακοπή του αγώνα.

Οι δύο ομάδες ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι τις 9/6 για να καταθέσουν υπομνήματα, με την απόφαση να αναμένεται μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Ιουνίου.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.