Τελικός Κυπέλλου 2022: Το pagenews.gr στην πράσινη απονομή του Κυπέλλου [pics]

Τελικός Κυπέλλου 2022: Ο Παναθηναϊκός, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, είναι ο νέος Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2022 και οι παίκτες το πανηγύρισαν σα μικρά παιδιά

Ο Παναθηναϊκός, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, είναι ο νέος Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2022, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Αϊτόρ, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα. Άπαντες οι “πράσινοι” γιόρτασαν την απονομή σα μικρά παιδιά, μιας και για πολλούς ήταν το πρώτο τρόπαιο της καριέρας του.

Όλοι μαζεύτηκαν ένα κουβάρι, γύρω από το τρόπαιο και λίγο μετά το τέλος πήγαν στο πέταλο των οπαδών του Τριφυλλιού με τα “όλε”, το πανηγύρισαν μαζί με τους φιλάθλους, που από την αρχή του αγώνα, μέχρι και τη λήξη, ήταν ο 12ος παίκτης τους.

Έτσι ο Παναθηναϊκός έκλεισε με το πιο ιδανικό τρόπο τη σεζόν, όπου το Κύπελλο συνοδεύτηκε και από την έξοδο στην Ευρώπη, μετά από 5 χρόνια.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.