ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ: Τι έκρυβε κάτω από το σακάκι του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην απονομή του ως MVP;

Ένα παιδί που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και έγινε έμπνευση και για άλλα παιδιά στον κόσμο να το πετύχουν εξίσου. Πρόκειται για ένα αθλητικό αλλά και ανθρώπινο πρότυπο για όλους τους νέους της εποχής και όχι μόνο. Αυτό λοιπόν το παιδί από τα Σεπόλια, κατέκτησε μία από τις πιο τιμητικές διακρίσεις του Αμερικανικού μπάσκετ. Στην απονομή λοιπόν άνοιξε το σακάκι του και………..

άφησε να εμφανιστή η στάμπα που υπήρχε από μέσα με την εικόνα της ακρόπολης. Αυτό το παιδί δεν ξεχνάει ποτέ την χώρα του, όπως και εκείνη αισθάνεται πολύ περήφανη γι αυτόν.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Never forget where you came from. ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milwaukee Bucks (@bucks) στις

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου