Συμπεριφέρθηκε ως… τζέντλεμαν ο Τσιτσιπάς – Προστάτευσε από τη βροχή το ball girl [vid]

Ως… Ιππότης συμπεριφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ball girl, κατά τη διάρκεια του αγώνα του στο Barcelona Open

Μπορεί η έντονη βροχή που είχε στη Βαρκελώνη να ήταν η αιτία να μην ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ίλια Ιβάσκα, για τον δεύτερο γύρο του Barcelona Open, αλλά ο Έλληνας τενίστας απέδειξε ότι είναι και τζέντλεμαν.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής και όσο η βροχή είχε δυναμώσει, ο Τσιτσιπάς προέβη σε μία κίνηση που θα μνημονεύεται για καιρό.

Στο σημείο που αφήνει τα πράγματα του, ήταν το ball girl να του κρατάει την ομπρέλα, όπως συμβαίνει συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Όμως ιπποτικά πήρε ο ίδιος και την κράτησε, ενώ ζήτησε απ’ το νεαρό κορίτσι να καθίσει στον πάγκο του για να το προστατεύσει απ’ τη βροχή.

Μάλιστα φάνηκε να το απολαμβάνει την… προνομιακή θέση δίπλα σε έναν απ’ τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο καθώς δεν έπαψε να χαμογελάει, ενώ όταν κάποια στιγμή ζήτησε απ’ τον Στέφανο να του κρατήσει την ομπρέλα, εκείνος αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να την κρατάει ο ίδιος..

Mr. Tsitsipas ☔️ @steftsitsipas | @atptour | #BCNOpenBS pic.twitter.com/DzmnhWwVLZ

— Barcelona Open Banc Sabadell (@bcnopenbs) April 20, 2022


pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.