Στέφανος Τσιτσιπάς: Τραυματισμός σε αγώνα – Έπεσε επάνω σε διαφημιστική πινακίδα

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς έπαιζαν κόντρα στο ζευγάρι Μάρεϊ – Βίνους

Καρδιοχτύπησαν οι θεατές σε αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του Πέτρο έπαιζαν απέναντι στο ζευγάρι Μάρεϊ – Βίνους.

Ο αγώνας βρισκόταν στο δεύτερο σετ όταν ο Τσιτσιπάς από έναν λάθος υπολογισμό κυνήγησε το μπαλάκι αλλά δεν πρόσεξε και έπεσε επάνω στη διαφημιστική πινακίδα. Έπεσε κάτω και έδειχνε να πονάει ενώ έπιανε το αριστερό του πόδι.

Τελικά δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό, συνέχισε τον αγώνα ο οποίος δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε, αφού τα αδέρφια Τσιτσιπά έχασαν με 2-1.

Τώρα ο Τσιτσιπάς θα συνεχίσει στο μονό και φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό αρκεί να αποφύγει τις διασταυρώσεις με Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Αλκαράθ.

Stefanos Tsitsipas falls after colliding with an advertising sign while playing doubles…ouch#MMOPEN pic.twitter.com/gtB2iHQ4xq

— Llama Says ☄🌠🚀 (@funnyzeitgist) May 3, 2022


pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.