Σοκ με τον Φαν Χάαλ

Ο Λούις Φαν Χάαλ προχώρησε στην αποκάλυψη ότι μάχεται εδώ και καιρό με επιθετική μορφή καρκίνου στον προστάτη.

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη ο Λουίς Φαν Χάαλ, που δήλωσε σε ολλανδικό Μέσο ότι μάχεται με επιθετικό καρκίνο στον προστάτη.

Ο πολύπειρος τεχνικός, που βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας, σχολίασε πως «δεν πεθαίνεις από αυτόν τον καρκίνο. Συνήθως είναι οι επιπλοκές που φέρνουν τον θάνατο. Αλλά είναι επιθετική η μορφή του, έχω κάνει χημειοθεραπείας 25 φορές.

Ο 70χρονος προπονητής παλεύει με την ασθένεια εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν το είχε κάνει γνωστό, λέγοντας μάλιστα πως «οι παίκτες της εθνικής δεν το ξέρουν. Βλέπουν τα κόκκινα μάγουλά μου και σκέφτονται “τι υγιής τύπος”. Αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι».

Η αποκάλυψη έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου ο Φαν Χάαλ κλήθηκε να μιλήσει για το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που θα βγει σε λίγες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.