Σήμερα [19/4] η απόφαση της Εφέσεων για τον Χουάνκαρ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εκδίκασε την έφεση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας, για ποινή τριών αγωνιστικών στον Χουάνκαρ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εκδίκασε την έφεση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας, για ποινή τριών αγωνιστικών στον Χουάνκαρ μετά την αποβολή του στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των play off με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (10/4).

Η απόφαση της Εφέσεων αναμένεται νωρίς το πρωί της Μ. Τρίτης. Αν οι «πράσινοι» δικαιωθούν και η ποινή «πέσει» από τις τρεις αγωνιστικές, στη μία, ο Ισπανός μπακ θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, απέναντι στη Λαμία, που θα διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη [20/4] στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.