Σαλάχ: “Είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου”

Για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου ρωτήθηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, όπου έδωσε αποστομωτική απάντηση, καθώς ο ίδιος θεωρεί κορυφαίο τον εαυτό του.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός μίλησε στο Four Four Two για το όνειρό του να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα» και για τον μεγάλο φετινό στόχο της Λίβερπουλ να κατακτήσει τέσσερις τίτλους.

«Φυσικά και θα σήμαινε πολλά για μένα η κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Ένας από τους στόχους μου στη ζωή είναι να αλλάξω τους ανθρώπους, ειδικά στη χώρα μου, μία αραβική χώρα. Να πιστέψουν ότι μπορούν να πετύχουν αυτό που θέλουν να πετύχουν. Τέτοιες διακρίσεις θα τους δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να πετύχουν οτιδήποτε βάλουν στόχο» είπε ο Σαλάχ, ο οποίος ρωτήθηκε αν αισθάνεται κορυφαίος παίκτης στον κόσμο.

«Στο δικό μου μυαλό ναι. Πάντα το λέω αυτό. Δεν θα πω ποτέ “είμαι καλύτερος από αυτό το άτομο ή το άλλο, αλλά στο δικό μου μυαλό πάντα επιλέγω εμένα ως καλύτερο. Δεν διαλέγω κάποιον άλλον αντί για μένα. Φυσικά αυτή είναι η γνώμη μου και σέβομαι όλους τους άλλους παίκτες» ήταν η απάντησή του.

Όσο για τους τρεις τίτλους που ενδέχεται να διεκδικήσει μέσα στον Μάιο η Λίβερπουλ, ο Σαλάχ ανέφερε: «Ελπίζουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση τριών ακόμα τίτλων. Εάν όχι, τουλάχιστον να πάρουμε την Premier League και το Champions League. Είμαστε πεινασμένοι. Θέλω να κατακτήσω αυτούς τους τίτλους, δύο, τρεις, τέσσερις φορές. Γιατί όχι; Μπορείς να ονειρευτείς οτιδήποτε θέλεις να ονειρευτείς και μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.