Σάκκαρη: Προετοιμάζεται σε Βερολίνο και Ίστμπουρν πριν το Γουίμπλεντον

Σάκκαρη: Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Ρολάν Γκαρός, στον 2ο γύρο, η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε συμμετοχή στα τουρνουά του Βερολίνου και του Ίστμπουρν

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Ρολάν Γκαρός, στον 2ο γύρο, η Μαρία Σάκκαρη, δήλωσε συμμετοχή στα τουρνουά του Βερολίνου και του Ίστμπουρν, μετρώντας αντίστροφα προς το Γουίμπλεντον.

Συγκεκριμένα, στο Βερολίνο (13-19 Ιουνίου), η Ελληνίδα τενίστρια τοποθετήθηκε στο Νο3 του ταμπλό, αλλά θα ανέβει στο Νο2 μετά από τον τραυματισμό της Πάουλα Μπαντόσα. Αυτό σημαίνει πως αποφεύγει την ισχυρή Ίγκα Σφιόντεκ, αν βέβαια η Πολωνή και Νο1 του κόσμου αγωνιστεί στο Βερολίνο.

Την αμέσως επόμενη εβδομάδα (19-25 Ιουνίου), η Σάκκαρη θα συμμετάσχει στο 500άρι τουρνουά στο Ίστμπουρν. Και σε αυτό, η Σάκκαρη θα είναι στο Νο2 του ταμπλό πίσω από την Κρεϊτσίκοβα. Στο Ίστμπουρν έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Ανέτ Κονταβεϊτ, Ονς Ζαμπέρ, Ντανιέλε Κόλινς, Τζέσικα Πεγκούλα και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα ανάμεσα σε άλλες.

Τα δύο αυτά τουρνουά δίνουν την ευκαιρία στη Μαρία Σάκκαρη να πάρει βαθμούς στην grass-season, καθώς το Γουίμπλεντον δεν θα δώσει βαθμούς κατάταξης μετά από απόφαση των ATP και WTA ως αντίποινα στην απαγόρευση των Ρώσων και των Λευκορώσων από τη διοργάνωση.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.