“Προσπαθεί να αποβάλει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η Euroleague”

Η εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία έχει φέρει πολλές αναταράξεις και στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στις ομάδες που αγωνίζονται στην Euroleague

Η εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία έχει φέρει πολλές αναταράξεις και στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στις ομάδες που αγωνίζονται στην Euroleague.

Μία από αυτές είναι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία εμπλέκεται σε καθημερινή βάση σε πολλά “σενάρια”, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η “ρώσικη αρκούδα” είναι από τους συλλόγους που πρωταγωνιστούν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ.

Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το “sports.ru”, οι άνθρωποι της Euroleague εξετάζουν το ενδεχόμενο να αφαιρέσουν την άδεια τύπου Α από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου συνολικά το έχουν 10 ομάδες, ανάμεσα του ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, η διοργανώτρια φαίνεται πως ψάχνει… νομικό παραθυράκι για να το πετύχει, έχοντας ως βασικό επιχείρημα την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει πάντα η επιλογή του “σπασίματος” του 10ετους συμβολαίου, με την καταβολή -όμως- υψηλής αποζημίωσης.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, ο Αντρέι Βατούτιν είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Euroleague, ενώ δημοσιεύματα τον ήθελαν να εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας νέας ευρωπαϊκής μπασκετικής Λίγκας.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.