Πόλο γυναικών: Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας το 4ο Κύπελλο της ιστορίας του, επικρατώντας με 14-7 της Γλυφάδας και τώρα μένει μόνο το Πρωτάθλημα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι η πρωτάρα σε τελικό Γλυφάδα άντεξε ουσιαστικά για ένα οκτάλεπτο απέναντι στον πανίσχυρο αντίπαλό του.

Η Γλυφάδα βρέθηκε πίσω 3-0 στο ξεκίνημα του τελικού, όμως έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο έχοντας ισοφαρίσει σε 3-3,
Όμως ένα 5-0 για τον Ολυμπιακό στο 2ο οκτάλεπτο έφερε το σκορ στο 8-5.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε το ημίχρονο στο 8-4, η Γλυφάδα μείωνε μέχρι τα τρία γκολ, αλλά με ένα νέο ξέσπασμα στο 4ο οκτάλεπτο, έφθασαν τη διαφορά στο τελικό 14-7.

Η Έλενα Ξενάκη ήταν η πρώτη σκόρερ με επτά γκολ και ανακηρύχθηκε η MVP της διοργάνωσης.

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου, που έπαιξε μόνο στον τελικό κάτω από την εστία του Ολυμπιακού, αναδείχθηκε κορυφαία τερματοφύλακας στο τουρνουά.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-5, 2-1, 1-5

ΑΝΟ Γλυφάδας (Θεόδωρος Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Κλαψιανού, Γκίλλα 1, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου 2, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχας 1, Φουντωτού, Βόγκα, Κοντογιάννη 1, Καρίτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσιριτς): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη 4, Σιούτη1, Πλευρίτου Μ. 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Β. 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τριχά, Δρακωτού

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.