Περίπου 420 χιλιάδες θεατές στο γκραν πρι της Αυστραλίας

Ασταμάτητος ο Σαρλ Λεκλέρκ της Ferrari ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και στο γκραν πρι της Αυστραλίας, κατακτώντας την πρώτη θέση

Ασταμάτητος ο Σαρλ Λεκλέρκ της Ferrari ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και στο γκραν πρι της Αυστραλίας, κατακτώντας την πρώτη θέση.

Ο αγώνας του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ενα επέστρεψε στη Μελβούρνη μετά από δύο χρόνια, καθώς είχαν ακυρωθεί οι δύο προηγούμενοι κούρσες, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, και οι φίλαθλοι γέμισαν ασφυκτικά το «Αλμπερτ Παρκ».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές 419.114 φίλαθλοι παρακολούθησαν όλα τα δρώμενα τις τέσσερις ημέρες από τις κατατακτήριες δοκιμές έως τον αγώνα. Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ παρουσίας φιλάθλων και ξεπέρασε το προηγούμενο, που ήταν οι 401 χιλιάδες θεατές, οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει το γκραν πρι του 1996.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.