Παναθηναϊκός: «Τέλος» Διαμαντίδης, Πρίφτης, Τριαντόπουλος – Τεχνικός διευθυντής ο Πεδουλάκης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς ανακοινώθηκε μαζική λύση συνεργασιών μετά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας – Παράλληλα ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και θα έχει εν λευκώ τη διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος και την επιλογή του νέου προπονητή, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι».

Η τέταρτη σερί ήττα του Παναθηναϊκού απ’ τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα κι Ευρώπη το βράδυ της Δευτέρας (11/4) με 68-62 στο ΟΑΚΑ, έφερε καταιγιστικές εξελίξεις στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έλυσε τη συνεργασία με τους Δημήτρη Διαμαντίδη (τιμ μάνατζερ), Δημήτρη Πρίφτη (προπονητή) και Παναγιώτη Τριαντόπουλο (πρόεδρος), προχωρώντας στην πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση για τον Πεδουλάκη

«Από σήμερα Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναλαμβάνει ο κ. Πεδουλάκης, ο οποίος θα έχει εν λευκώ τη διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος και την επιλογή του νέου προπονητή.

Στόχος αυτής της κίνησης, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού κορμού αθλητών, στον οποίο θα στηριχθεί η ομάδα και συνάμα θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον, υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς όποτε αυτό προκύψει καθώς και η βελτίωση της εικόνας εν όψει τελικών του Πρωταθλήματος».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.