Παναθηναϊκός: Επίσημα η επιστροφή Βόβορα

Με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Γιώργου Βόβορα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Γιώργου Βόβορα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στο πλευρό του τον πρώην προπονητή του Λαυρίου Χρήστο Σερέλη, ενώ θα τον πλαισιώνουν και οι Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός.

” Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση”, τόνισε ο Βόβορας, στις πρώτες του δηλώσεις ως κόουτς των “πρασίνων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βόβορα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός.

«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας στο paobc.gr.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.