ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Νέα ΑΜΚ 4,5 εκατομμυρίων

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 4,5 εκατομμύρια ευρώ αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κάλυψη των οικονομικών ανοιγμάτων της

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 4,5 εκατομμύρια ευρώ αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κάλυψη των οικονομικών ανοιγμάτων της και πλέον η επενδυτική παρουσία του Ιβάν Σαββίδη έχει φτάσει στα 164.024.000 ευρώ.

Τις εργασίες της σημερινής Γενικής Συνέλευσης παρακολουθήσαν μικρομέτοχοι για την ενημέρωση τους και την ενημέρωση αυτή έκανε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ  Μάκης Γκαγκάτσης,  ενώ  παρέστησαν ακόμα ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο νομικός σύμβουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο φοροτεχνικός της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος.

Η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου βάσει νόμου θα καλυφθεί σε δύο μήνες, δηλαδή μέχρι τις 15/6/2022, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη να έχει και πάλι την πρωτοβουλία για την κάλυψή της.

Το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αγγίζει τα 121 εκατομμύρια ευρώ ενώ αναφορικά με την αναπροσαρμογή των όρων για το ομολογιακό δάνειο που πάρθηκε το 2015, ύψους 9 εκατ. ευρώ, η αποπληρωμή του παρατάθηκε μέχρι τις 28 Απριλίου του 2025.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.