Οσμή… σκανδάλου του Ζεράρντ Πικέ και της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου

“Μπλεξίματα” για τον Ζεράρντ Πικέ, καθώς φέρεται να έχει συνεργαστεί με τον πρόεδρο της ισπανικής Ομοσπονδίας για μία προμήθεια “μαμούθ” της τάξης των 24 εκατομμυρίων ευρώ

“Μπλεξίματα” για τον Ζεράρντ Πικέ, όπου ένα δημοσίευμα τον “καίει” για τα καλά. Πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει συνεργαστεί με τον πρόεδρο της ισπανικής Ομοσπονδίας για μία προμήθεια “μαμούθ” της τάξης των 24 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Πικέ διαθέτει μία εταιρία την Kosmos Holding και σύμφωνα πάντα με Μέσο, κανόνισε με τον ισχυρό άνδρα της ισπανικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες να γίνει το Super Cup στη Σαουδική Αραβία και ως media partner της διοργάνωσης να πάρει το συγκεκριμένο ποσό.

Στη δημοσιότητα βγήκαν μάλιστα και συνομιλίες των δύο πλευρών, με τον Πικέ να αναφέρει σε μία από αυτές τα εξής:

«Κοίταξε, αν είναι θέμα χρημάτων, η Ρεάλ Μαδρίτης θα δεχόταν οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Μπορείτε να δώσετε 8 εκατομμύρια ευρώ στην Ρεάλ και οκτώ στη Μπάρτσα. Μπορείτε να δώσετε ακόμα δύο κι ένα εκατομμύρια ευρώ για τις άλλες δύο. Η ομοσπονδία θα μπορούσε να λάβει έξι εκατομμύρια ευρώ κι έτσι μπορούμε να πιέσουμε τη Σαουδική Αραβία για επιπλέον ένα-δύο εκατομμύρια ευρώ».

Από την πλευρά του, ο Ρουμπιάλες έστειλε σε μήνυμα στον Πικέ τα εξής: “Geri, συγχαρητήρια. Και δεν αναφέρομαι στο χθεσινό μεγάλο παιχνίδι ή στο γκολ σου. Εννοώ ότι έχει περάσει ήδη 12:00 και επομένως η συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία είναι ήδη κλεισμένη. Ευχαριστώ για όλα και εδώ είμαι. Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς».

EXCLUSIVA | Rubiales pactó con Piqué un pelotazo de 24 millones por la Supercopa en Arabia: “Os quedáis seis kilos” #SupercopaFileshttps://t.co/fC8aW4G4Ge

— El Confidencial (@elconfidencial) April 18, 2022

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.