ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ live streaming: Ζωντανή μετάδοση 3/4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ live streaming στις 8:00 το απόγευμα από το Γεώργιος Καραϊσκάκης για τα play-off της Super League 1

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκίνησε δυνατά τις υποχρεώσεις του και έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό την διαφορά απο όλες τις άλλες ομάδες που τον καταδιώκουν

Η ΑΕΚ από την άλλη παρά τα προβλήματα κατάφερε και απέσπασε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό στην πρώτη αγωνιστική των play-off, αλλά έχασε απο τον ΠΑΟΚ και τώρα θέλει πάση θυσία την νίκη στον Πειραιά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ζωντανή ροή

Ο αγώνας αρχίζει στις 8:00 το βράδυ και έχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την Novasports Prime

Μέσω της Novasports μπορείτε να δείτε τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ live streaming από το κινητό τηλέφωνο το tablet ή τον υπολογιστή σας αγοράζοντας το ημερήσιο πακέτο που προσφέρει η πλατφόρμα της Novasports

Για εσάς που βρίσκεστε στο εξωτερικό υπάρχει πάντα η δυνατότητα να δείτε σε ζωντανή ροή τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ live streaming μέσα από τα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα που έχουν τα δικαιώματα προβολής του πρωταθλήματος μας!

Αρκετά δίκτυα εκτός από την τηλεοπτική κάλυψη μεταδίδουν τον αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με την ΑΕΚ διαδικτυακά σε live streaming.

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Το Neoblogs.gr σε καμία περίπτωση δεν κάνει live streaming 

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.