Νορβηγία τερματοφύλακας: Απίθανος τερματοφύλακας: Πώς μείωσε τις πιθανότητες του γκολ στην εστία του

Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου – Οι αντίπαλοι πιθανότατα ακόμα φωνάζουν

Ένα απίθανο περιστατικό κάνει τον γύρο του κόσμου με τον απίθανο τερματοφύλακα να μειώνει τις πιθανότητες να δεχθεί γκολ με έναν ευφάνταστο, όσο και απλό τρόπο…απλά μίκρυνε το τέρμα, μετακινώντας τα δοκάρια.

Όλα αυτά συνέβησαν αγώνα πρωταθλήματος της Νορβηγίας μεταξύ των ομάδων «Βίκινγκ» και «Γερβ».

Ο Ισλανδός τερματοφύλακας Πάτρικ Γκούναρσον την ώρα του αγώνα, μετακίνησε κοντύτερα ένα, ένα τα δοκάρια του με αποτέλεσμα το τέρμα να μικρύνει.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η ομάδα του η «Βίκινγκ» κέρδισε με το εμβληματικό 3-0. Το βίντεο όμως του αγώνα και οι κινήσεις του τερματοφύλακα ξεσήκωσαν διαμαρτυρίες από την πλευρά της «Γερβ».

Como que, Gunnarsson, el arquero del Viking de Noruega mueve los palos del arco antes del partido? pic.twitter.com/6XmDphzrvB

— Sebastian Torres (@seb_trs) May 30, 2022

Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα πως «ο Γκούναρσον κάτι έκανε στο δοκάρι. Και όταν ρωτήθηκε η ομάδα του, απάντησε πως πρόκειται για τελετουργικό για καλή τύχη».

Ο ίδιος ο τερματοφύλακας μίλησε στην εφημερίδα «Aftenbladet» και είπε: «Είναι ένα τελετουργικό το οποίο κάνω πριν από τα ματς, το οποίο με κάνει να νιώθω άνετα. Δεν είναι κάτι παραπάνω. Απλώς κλωτσάω τα δοκάρια»


pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.