Εθνική Ελλάδος: Με τον 6ο παίκτη η Ελλάδα κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία

Εθνική Ελλάδος: Γεμάτο θα είναι το ΕΑΚ Νεάπολης, στον αγώνα της Εθνικής με τη Μεγάλη Βρετανία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, την ερχόμενη Πέμπτη (30/6, 20:00)

Γεμάτο θα είναι το ΕΑΚ Νεάπολης, στον αγώνα της Εθνικής με τη Μεγάλη Βρετανία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, την ερχόμενη Πέμπτη (30/6, 20:00). Απόδειξη πως οι φίλαθλοι στην περιφέρεια διψούν για μπάσκετ.

Ο κόσμος της Θεσσαλίας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δια ζώσης την πρώτη παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και την προσπάθεια των διεθνών να πάρουν… εκδίκηση για την ήττα στο Νιούκαστλ, στην πρεμιέρα, στο πρώτο «παράθυρο» των προκριματικών. Πάντως, η «επίσημη αγαπημένη» έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΟΚ: 

«Η Λάρισα αγκάλιασε την Εθνική Ανδρών από την πρώτη στιγμή και το έδειξε και έμπρακτα: Ο αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου είναι ήδη sold out!

H Εθνική Ομάδα παραμένει η επίσημη αγαπημένη. Αποδείχθηκε και στη Θεσσαλία, καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και η γεμάτη εξέδρα θα είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο πλευρό της στην τελευταία της μάχη στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ευχαριστούμε όσους έσπευσαν να στηρίξουν με τον τρόπο τους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και δίνουμε ραντεβού στις 30 Ιουνίου στις 20.00 στο ΕΑΚ Νεάπολης».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.