Εθνική Ελλάδος: Η ατυχία του χτύπησε την πόρτα του Λημνιού – Έξι μήνες εκτός δράσης

Λημνιός: O διεθνής επιθετικός της Τβέντε υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός δράσης για 6 μήνες

Μπορεί η Εθνική Ελλάδος να πήρε τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Κύπρο, για την 3η αγωνιστική του Nations League, αλλά οι Έλληνες διεθνείς δεν μπορούσαν να τη χαρούν, ύστερα από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Δημήτρη Λιμνιού.

Δυστυχώς οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο διεθνής επιθετικός της Τβέντε υπέστη ρήξη χιαστών, στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τον επόμενο αγώνα με το Κόσοβο και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Ιανουάριο του 2023.

Έτσι τραυματίστηκε ο Λημνιός

Στην κυριολεξία τελευταία φάση του αγώνα ο ποδοσφαιριστής της Τβέντε τραυματίστηκε στο γόνατο και από τα πρώτα πλάνα σήμανε συναγερμός στην Εθνική. Οι παίκτες που βρισκόντουσαν τον πάγκο είδαν τα πλάνα και έδειχναν έντρομοι, ενώ ο Πογιέτ έπιανε το πρόσωπό του.

pagenews.gr

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.