Ερυθρός Αστέρας: Μέχρι 30 Ιουνίου περιμένουμε την απάντηση του Ράντονιτς

Ερυθρός Αστέρας: Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα, Δευτέρα (27/6) ο Ερυθρός Αστέρας, δίνοντας στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα, Δευτέρα (27/6) ο Ερυθρός Αστέρας, δίνοντας στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς μεσούσης της σεζόν και ξεκαθαρίζοντας πως του έχει καταθέσει πρόταση, η προθεσμία για απάντηση στην οποία εκπνέει στις 30 Ιουνίου.

Η περίπτωση του Ντέγιαν Ράντονιτς ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» θα περιμένουν την απάντηση του 52χρονου Μαυροβούνιου τεχνικού στην ομάδα του Βελιγραδίου και μόνο αν αυτή είναι αρνητική θα κινηθούν.

Στη σχετική ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα αναφέρεται:

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο για να αποτραπούν οι φημολογίες και η δημοσίευση αναληθών πληροφοριών με τις οποίες βομβαρδίζουν κάποια ΜΜΕ ότι ο κόουτς Ράντονιτς έχει επίσημη πρόταση για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας.

Η πρόταση είναι αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας συζητήσεων που είχαμε μέσα στην σεζόν, ειδικά μετά το τέλος του σερβικού πρωταθλήματος και αφορά συνεργασία δύο χρόνων. Περιμένουμε την απάντησή του Ντέγιαν Ράντονιτς μέχρι το τέλος της προθεσμίας που του θέσαμε, η οποία είναι 30 Ιουνίου 2022.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ενημερώσει τον κόσμο λεπτομερώς για ό,τι έχει συμβεί, ξεκινώντας από τα οικονομικά δεδομένα και θα το κάνει και για το αποτέλεσμα αυτών των διαπραγματεύσεων, όταν είναι ο σωστός χρόνος».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.