“Εχει 50 λογαριασμούς σε τράπεζες ο Αντετοκούνμπο”

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαρκ Λάσρι, καθώς δήλωσε πως ο “Greak Freak” είχε ανοίξει 50 διαφορετικούς λογαριασμούς σε τράπεζες.

Όπως αναφέρει το Forbes, ο ισχυρός άντρας των “Ελαφιών” ήταν εκείνος που βοήθησε τον Έλληνα σούπερ σταρ να επενδύσει τα χρήματά του με τον σωστό τρόπο.

“Πέρασε αρκετός χρόνος για να εξηγήσω στους παίκτες των Μπακς πως και που πρέπει να επενδύσουν τα χρήματά τους. Είπα στον Γιάννη πως δεν γίνεται να έχει λογαριασμό σε 50 διαφορετικές τράπεζες. ‘Άσε με να σου πω κάτι, αν η JP Morgan πέσει, οι μικρές τράπεζες σου θα πέσουν κι αυτές. Άσε με να σου εξηγήσω τι θα πρέπει να αγοράσεις και τι δεν πρέπει’, είχα πει στον Αντετοκούνμπο“.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.