Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πήγε “μαινόμενος” στα γραφεία της ΕΟΚ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Μετά από σχεδόν 2 χρόνια απουσίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ και είχε κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια απουσίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης [ΕΟΚ] και είχε κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εξέφρασε έντονα τα παράπονα του για τη διαιτησία και τον τρόπο που σφυρίζουν τους “πράσινους”, λέγοντας χαρακτηριστικά: “μέχρι να πουληθεί ο Παναθηναϊκός εμένα δεν θα με κλέβετε”.

Η συνομιλία των δύο ανδρών κράτησε λίγα λεπτά. Μετά από αυτή συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησε.

Το Τριφύλλι είχε έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου Κορομηλά, Ζαχαρή και Κατραχούρα, στον 4ο ημιτελικό με τη Λάρισα και αρκετοί από το στρατόπεδο του Τριφυλλιού είχαν πάρα πολλές διαμαρτυρίες

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.