Μπαρτσελόνα: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ντι Μαρία

Μπαρτσελόνα: Αν και ο Ντι Μαρία προοριζόταν για την Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα έκανε μία καλή πρόταση και βρίσκεται μία ανάσα πριν την απόκτηση του παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ντι Μαρία.  Την ώρα που όλα έδειχναν πως ο Αργεντινός ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Τορίνο για χάρη της Γιουβέντους, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σφήνα της Μπαρτσελόνα που τον φέρνει μια ανάσα από την Ισπανία.

Σύμφωνα με το ισπανικό «relevo», οι δυο πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για την άμεση έναρξη της συνεργασίας τους, η οποία θα αφορά συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας μεταξύ της διοίκησης της ομάδας και του παίκτη.

Οι δίμηνες διαπραγματεύσεις

Μια εξέλιξη που δεδομένα δεν αντηχεί καλά στα αυτιά των Ιταλών που εδώ και περίπου δυο μήνες βρίσκονταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 34χρονου επιθετικού προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή που θα επέτρεπε τη συμφωνία.

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, οι συζητήσεις μεταξύ Μπάρτσα και Ντι Μαρία αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και όλα δείχνουν πως η τυπική ολοκλήρωση του deal μοιάζει απλώς θέμα χρόνου.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.